REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Accident rutier grav în zona Gravity Park! Șoferul teribilist era urmărit de poliție

Accident rutier grav în zona Gravity Park! Șoferul teribilist era urmărit de poliție

Andreea VLAICU 3 august 2024 | 09:36 2698

Cadrele medicale din cadrul SAJ Constanța au fost solicitate să intervină sâmbătă dimineață, în jurul orei 3.00, în intersecția prevăzută cu sens giratoriu dintre străzile Soveja și Primăverii, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Accident rutier grav in zona Gravity Park! soferul teribilist era urmarit de politieimagini de la locul acidentului

Potrivit informațiilor, accidentul a avut loc între 2 autoturisme, un BMW X3 și un Mercedes SL 500 și au rezultat 5 victime, 3 cu traumatism cranio-cerebral și 2 cu traumatism membre inferioare, transportate la spital.

Accident rutier grav in zona Gravity Park! soferul teribilist era urmarit de politieMercedes SL 500, care circula regulamentar

De vină ar fi fost șoferul care se afla la volanul mașinii marca BMW, care din informațiile celor prezenți la fața locului a și fugit de la locul accidentului. Se pare ca mașina fugarului era urmărită de o autospecială a poliției întrucât nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor. 

Accident rutier grav in zona Gravity Park! soferul teribilist era urmarit de politieBMW X3, în care se afla șoferul fugar

Fugarul în vârstă de 31 de ani, care venea de pe Strada Soveja dinspre McDonald's spre City Park Mall, ar fi încercat să facă stânga în sensul giratoriu de la intersecția cu Strada Primăverii, însă datorită vitezei excesive a intrat în autoturismul Mercedes SL, care circula regulamentar.

Accident rutier grav in zona Gravity Park! soferul teribilist era urmarit de politieșoferul teribilist

Ambele mașini au fost grav avariate.

Accident rutier grav in zona Gravity Park! soferul teribilist era urmarit de politieBMW X3

Ce spune IPJ Constanța

„La data de 3 august a.c., în jurul orei 2:25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe str. Soveja. Bărbatul nu s-ar fi conformat, continuând deplasarea, și ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 19 ani. În urma impactului, 5 persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind rănite ușor. Șoferul care nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor ar fi părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat, în persoana unui bărbat de 31 de ani. Polițiștii continuă cercetările pentru depistarea bărbatului și luarea măsurilor legale care se impun. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copii fără minte
1
0
Drogalaii glontu in cap si gata nu justitia pwlii belite
4
0
Sa stricat beneveul luat de la groapa de gunoi din Germania
8
0
militia, nu a avut contrbutie la accidentarea unor nevinovati? dadea prin statie, blocaje alte echipaje, mai ales ca daca nu a oprit. control sociologic efectuat la militie de bulai, pieleanu, este necesar(si propuneri).
7
12
Ma pis pe ei de bombardieri.
13
0
Hotarti va ori x3 ori x5
5
0
Semne distinctive pe toti pi zdoii ,smardoii,IPJ/Bididi/Poarta Beiaz
5
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768