REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Accident rutier grav, la ieșire din Lumina spre Năvodari; Un bărbat de 39 de ani a murit

Accident rutier grav, la ieșire din Lumina spre Năvodari; Un bărbat de 39 de ani a murit

Andreea VREJOIU 22 iulie 2023 | 22:20 13958

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul serii de sâmbătă, 22 iulie a.c., la ieșire din Lumina spre orașul Năvodari, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Accident rutier grav, la iesire din Lumina spre Navodari; Un barbat de 39 de ani a murit

Potrivit primelor informații, coliziunea s-a produs între 2 autoturisme, fiind înregistrate 3 victime, dintre care 2 sunt încarcerate. La fața locului a intervenit Punctul Temporar de Stingere Ovidiu, un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului Fripis, un echipaj SMURD Midia, dar și 3 SAJ.

Accident rutier grav, la iesire din Lumina spre Navodari; Un barbat de 39 de ani a murit

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, are fractură de membre inferioare, iar pentru un alt bărbat se execută manevrele de resuscitare, fiind vorba despre un alt bărbat în vârstă de 39 de ani.

Update: ,,Din accidentul rutier au rezultat două victime: un bărbat, în vârstă de 22 de ani, multiple traumatisme preluat, de un echipaj SAJ și transportat la UPU Constanța si un un bărbat, în vârstă de 39 de ani, declarat decedat”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța 

La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.J. 226, s-a produs un accident rutier.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de 2 bărbați, de 22 de ani, respectiv 39 de ani, care ar fi circulat din sensuri opuse.
În urma accidentului rutier, bărbatul de 39 de ani a decedat.
Șoferul de 22 de ani a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ALWX . Este clar că ești un om de foarte mare valoare dacă îți permiți să vorbești cine este gherțoi. Poate dacă nu ar mai exista ipocriți , lași și mâncători de rahat ca tine pe strada ,atunci nu ar exista accidente grave . Ai fost tu acolo cu ei ?Ști tu cine au fost sau vorbești aiurea ca ești un frustrat ? Și dacă sunt din Constanta care este problema ta? Tu nu esti din Constanta? Vi cumva dintr-un sat unde nu exista nici macar semafor și îți dai cu părerea ce a fost acolo? Ești o umbra pe pământ asta ești!
4
3
Beneveu luat cu 100 de euro de la groapa de gunoi din Germania
10
2
BAIATUL DE 29 DE ANI CARE A MURIT , ASA ESTE TREBUIA SA I NASCA NEVASTA , ERA SI ULTIMUL AN DE FACULTATE , NU ERA GHERTOI CUM AM VAZUT SCRIS PE AICI , DE VINA ESTE CEL CARE A INTRAT PE CONTRASENS! DUMNEZEU SA L IERTE !
13
2
drum p***t sau bun,cu gropi sau nu,conducicuvitezalegala,respecti regulilede circulatie,nu dai flash-uri si claxoane,nu te dai "smecher".....si nu mori sau omori pe altii!o groapa sau o denivelafe mare,daca circuli corect,o eviti ,ca o vezi din timp!EVITAREA se face cind ai loc,nu tai fete,nu schimbi banda din scurt si fara semnal,nu intrii pe contrasens!numai dati vina pe drum....SINGURUL care e e vinovat e soferul! asa ca .....circulati prudent si respectati regulile si legea! oricum imi racesc gura degeaba ....sint o gramada care su luat permise asa cum le-au luat,vare habar nu au de reguli,care circula haotic,care se cred pe play station in nfs ,sau grandturismo-si eu am jucat,da' nu am confundat niciodata virtualul cu realitatea!asa ca.....drumuri bune!
15
1
Băiatul avea 29 ani nu 39 …. Soția lui urma sa nască
9
0
b o r a t u l cu beamwe a intrat pe contrasens.
14
1
B 696 ARS face taxi la blat de 2 ani la Lidl Mangalia la gara si nu il vede nimeni politia trece si il ocoleste
7
1
Sa ne linistim putin, drumul apartine de drumuri judetene nu este drumul lui Chelaru, asta nu inseamna ca nu este un drum facut de mantuiala. As fi curios cine a avut mintea luminata sa faca un drum cu borduri fara canal de scurgere,cat despre cei doi numai de bine, cerne sita
10
3
Drumul dintre Lumina si Navodari e o rusine, drumul este foarte circulat si foarte p***t facut, e denivelat si plin de gropi, in plus cand ploua pe portiunea dinspre Navodari se strange apa pe sosea pentru ca nu are unde sa se scurga.
17
1
Adevarat , moldoveacul pripasit Chelaru este vinovat pentru drumurile din Navodari si din jur. Cand era vice-primar, avea atributii de supraveghere constructii si refaceri drumuri. Rezultatul se vede , sensuri giratorii scoase din axul drumului, pante de scurgere aiurea, materiale proaste. Acest individ , mason, ar trebui judecat in public. Cristina Pocora e PNL dar prostia si coruptia sunt transpartinice.
11
4
esti oligofren retardat
6
2
ba, ce p***t esti...
2
5
E drumul nasol,conduci ceva mai incet si foarte atent. Nimeni nu te lauda cand te dai mare. Pacat ca de obicei soferii dilimandrosi fac sa sufere nevinovati.
14
1
Haoleu....iar beneveu????
10
3
Toti comenteaza, toti injura, dar nimeni nu zice ca accidentul s-a produs din cauza ca a intrat pe contrasens.
24
0
Din poze se vede ff clar ca cele 2 masini sunt de Constanta. Clar cei 2 sunt/erau gherțoi aroganti si p****i care nici la ei acasa nu stiu sa conduca. Iesea carnagiu daca paraseau județul. Cei mai p****i soferi...la Cta gasesti.
14
16
Sa urmeze Mercedesul n***u c-lass ct-99-CIV..la cum conduce zdreantă ala de copil
11
3
Pt asta de mai jos taci drq din gura ca nici macar nu stii despre ce e vorba
8
8
cu bmw sh, dupa numar iti dai seama ce rabla de om o conduce.
21
6
Drumul acesta este praf Florin Chelaru poarta o mare parte din aceasta vina au dat în judecată constructorul ghici cine este Familia Pocora poate va spune ceva acest nume PSD Cristina Pocora care își construiește un Hotel pe la Mamaia Sat și a câștigat alta lume licitație între Petromidia și Corbu asfaltare a acestui drum iar un alt.vinovat este primarul.din Lumina care este la.fel.de mizerabil că și Chelaru și gașca lui Chiru o alta mizerie umană care nu fost în stare să ilumineze acest drum la intrare in Comuna Lumina trageți voi concluziile eu doar am dat informația
31
3
Este plin de cratere ( in special banda 1 ) , denivalari , p***t semnalizat , tot ce trebuie pentru ca soferii vitezomani sa cada in capcana , si nu numai...
30
0
Chelaru vede ce gropi sunt pe respectivul drum? Pe prima banda cum ieși din Lumina este dezastru ptr cei care nu știu drumul
29
2
Ce treabă are Chitac cu acest articol?
12
9
Aveți încredere în Wergil Chițac
10
17
Ati sters articolul cu dorel ptr ca era injurat chitac ? unde e democratia si libertatea injuraturii la replica ? am schimbat cenzura comunista cu cea a vreo 1 milion de alti minusculi ceausesti si pseudocomunisti cretinoizi ? daca oamenii il apreciaza va castiga din nou indiferent de comentariile si injuraturile din rahatul de replica; va dati o importanta mult mai mare decat aveti si asta se vede; aproape toti cititorii vostri sunt mai inteligenti si mai educati decat voi
28
11

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016