REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
28.7° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

ACCIDENT RUTIER GRAV pe strada MIRCEA cel BĂTRÂN. TREI AUTOTURISME IMPLICATE

ACCIDENT RUTIER GRAV pe strada MIRCEA cel BĂTRÂN. TREI AUTOTURISME IMPLICATE

Replica API 29 iunie 2021 | 13:22 6908

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină marţi, 29 iunie, la un accident rutier produs în Constanța. Implicate au fost trei autoturisme, unul din conducătorii auto fiind transportat de urgență la Spitalul Județean.

Din primele informații ar fi vorba despre un accident rutier produs pe strada Mircea cel Bătrân, nr.144. Din primele date mai multe persoane ar fi încarcerate.

Click pe imagine!

În accident au fost implicate 3 autoturisme, o persoană fiind preluată de SMURD, conștientă, și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe pentru a fi monitorizată.

Update: Potrivitreprezentanţilor IPJ, astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 3 autoturisme, care circulau în aceeași direcție, dinspre strada Nicolae Iorga către strada Primăverii. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei tinere, de 18 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E interesant faptul ca Iorga a devenit cu sens unic ,zici ca-i la Monaco camd pornesc masinile in viteza de la semafor
2
0
Daca era porcusorul meu drag la CJC nu se intampla!
1
0
Pe Mircea sunt multi care opresc pe prima banda sa descarce marfa si se creeaza ambuteaje. Le e lene sa intre prin spatele magazinelor. Politia lipseste pe strazi, e prea cald
17
2
Desfiintati sensurile unice de pe arterele principale ! Nu vedeti ca ati blocat orasul ? Nu vedeti ca nu sint alternative ? Pe ce criterii ati fost pusi in functie ? Sau sinteti functionari publici si nu are nimeni voie sa va ceara socoteala ?
19
5
Cum or fi reusit imbecilii astia trei sa se pocneasca?
11
4
Nicolae Iorga cu sens unic e o aberatie majora. Ocolesti un cartier daca vrei sa mergi la spital de pe Mamaia. Toate strazile care duc spre spitalul de urgenta trebuie sa fie cu dublu sens.
21
3
La voi incarcerat inseamna ca nu se deschide usa sa coboare din masina
13
1
Cand ne adunam la primarie sa ii alungam pe turbatii astia? Eu unul sunt satul de ceea ce se intampla in acest oras
26
9
Chitzacule ai belit-o cu sistematizarea ta rutiera o sa-ti aduca numia belele....
31
7
Tot traficul e pe Mircea, pe Tomis 3 benzi goale. Chitac nu merge cu masina, nu vede? Si parcarea se plateste de la 00.00 la 24.00 si cand dormim platim, Fagadau macar facuse de la 17 la 08.00 fara plata Dormeam moca
32
6
incarcerate in situatia prezenta. las-o asa....
11
2
cum plm mai multe persoane incarcerate ? La cum arata masinile in poze, au doar niste zgarieturi
15
1
Acesta este rezultatul sensurilor unice facute fara cap !! Au aglomerat traficul pe stradute ,inclusiv Mircea,fara niciun fel de studiu ! Sa vedeti ce va fi in weekend cand vor inchide Tomisul la Miga ! Unde se vor duce masinile care coboara spre Peninsula ?? La Fantasio nu se poate face stanga de pe Ferdinand !
54
6
saptamana trecuta o masina lovise un pieton la trecerea de mai sus. se blocase totul. militienii completau agenda. acum iar se blocheaza toata strada. anulati sensul unic pe tomis, iorga si ratiu !
47
9
Daca umbla toate fosilele pe drum.
27
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016