REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Accident rutier la City Park Mall

Accident rutier la City Park Mall

Replica API 6 februarie 2019 | 00:56 594

Un accident rutier a avut loc marți, 5 februarie, în zona City Park Mall din municipiul Constanța.

Conform primelor informații, este vorba despre un pieton care a fost lovit de un autoturism. Victima a fost transportată la spital, fiind diagnosticată cu traumatism membru inferior.

Potrivit oamenilor legii, în data de 05.02.2019, ora 10.48, un bărbat de 29 ani a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, dinspre zona Dacia către bulevardul Aurel Vlaicu şi, ajungând la marcajul pietonal din dreptul City Park Mall, a surprins şi accidentat o femeie în vârstă de 71 ani, care s-a angajat în traversarea străzii din partea stângă a conducătorului auto.

Polițiștii rutieri au declanșat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Claxoanele din zona, dupa ce ca si asa se auzeau toata ziua, acum continua si noaptea. Idiotii nu stiu sa opreasca la acele semafoare si ii omoara fonic pe cei care opresc la culoarea rosie. Pentru ca da, cei care opresc atunci cand semaforul este rosu sunt niste fraieri pe strazile secolului 21. Daca esti baiat de baiat il ocolesti pe prostul care sta la rosu si il claxonezi. Tu esti boss, esti nr. 1. La asa soferi si asa mentalitate, vor mai fi multe accidente aici. Asta e doar inceputul.
7
1
...sunt soferii care se plang ba de refugiile care mascheaza pietonii pitici ai lui Alba ca Zapada, ba de iluminat ca nu e ca pe stadion la nocturna, ba de banda ca nu e ca pista de aterizare a lui A380, ba de... Aveti faruri, aveti ochi, aveti encefal folositi-le. Altfel, frectzie la picior de lemn, baieti, inapoi la scoala de soferi si dati din nou examenul. Sigur nu-l treceti.
7
2
Ce idioti sunt astia de mai jos care se plang ca e intersectia de vina cand pe acolo se merge cu 30 maxim da na cand esti orbete asta e sunt prosti aia de au pus semaforul voua v au scos liniile de tramvai de prosti ce erati daca mergeti la Bucuresti aveti 3 accidente intr o zi
5
5
Tocmai ce primise un mesaj pe telefon. Il anunta pitzi ca s-a trezit si ca vrea gris cu lapte
6
2
Sa ma cac in nasul primariei, politiei locale si confort urban. Baaa urangatanilor. Este vina voastra. Ce mama dracu ati facut in zona aia. Ce minte creata a gandit mizeria aia de acolo?
9
4
treceri puse cu curu, refugiu pe mijloc care mascheaza prezenta pietonului, benzi de circulatie ajustate din pix ca sa faca loc refugiului, benzi care nu mai dau la socoteala, mergi pe banda 1 si te trezesti cu jumatate de masina pe banda 2, alte cacaturi separatoare de sens care obtureaza si ele vizibilitatea, iluminat stradal chior marca luxten, octogoriu si cate si mai cate cacaturi care pun in pericol vietile oamenilor. La urbanism si la rutiera s-au adunat numai imbecili.
43
1
Semafoare puse ca, curu.
43
4
acum catva timp erau vizati surzii care detin permis dar uite ca de fapt sunt si orbi care detin asa ceva numai zic de ciorile analfabete care au luat sala
22
4

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166