REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Accident rutier mortal în Năvodari: Un autoturism s-a răsturnat şi apoi a luat foc!

Accident rutier mortal în Năvodari: Un autoturism s-a răsturnat şi apoi a luat foc!

A.F. 15 mai 2023 | 01:21 7465

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 15 mai a.c., în jurul orei 01:00, în Năvodari, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Accident rutier mortal in Navodari: Un autoturism s-a rasturnat si apoi a luat foc!

Potrivit primelor informații, un autoturism s-a răsturnat, mai multe persoane fiind încarcerate.

La fața locului au intervenit Stația Midia cu o autospeciala de stingere, un echipaj SMURD B2, Detașamentul Fripis cu autospeciala de descarcerare, Detașamentul Palas cu un echipaj SMURD C, precum și un echipaj SAJ.

Accident rutier mortal in Navodari: Un autoturism s-a rasturnat si apoi a luat foc!sursa foto: Emanuel Grigore

Update: În urma accidentului rutier a fost înregistrată o victimă încarcerată care a fost declarată decedată de echipajul SMURD C.

Accident rutier mortal in Navodari: Un autoturism s-a rasturnat si apoi a luat foc!

Ce spune ISU Dobrogea:

,,Noaptea trecută, în jurul orei 01:00, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier în Năvodari, cu un autoturism răsturnat, care ulterior a luat foc. Au fost alertate mai multe forțe din partea ISU Dobrogea, după cum urmează: din cadrul Stației Midia o autospecială de stingere și un echipaj de prim ajutor, din cadrul Detașamentului Fripis o descarcerare, iar din cadrul Detașamentului Palas un echipaj de terapie mobilă și o ambulanță din cadrul SAJ Constanța.

Accident rutier mortal in Navodari: Un autoturism s-a rasturnat si apoi a luat foc!

Din nefericire a fost găsită la fața locului o persoană încarcerată, care ulterior a fost declarată decedată”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Cum s-a petrecut accidentul rutier!

,,La data de 15 mai a.c., în jurul orei 01:10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 226, în apropiere de intersecția cu strada Câmpului din orașul Năvodari, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 23 de ani, ar fi condus un autoturism, pe DJ 226, și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un sens giratoriu.
În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sensuri giratorii aiurea facute, din banda de viteza se intra direct in sens, iluminat stradal p***t. Ar trebui puse lumini sau benzi reflectorizante la aceste orori de sensuri ucigase. Drumuri criminale ca si cei care le au platit firmelor de casa
1
1
Este bine,bine ca nu era vreo masina care sa fi circulat regulamentar in raza de actiune a soferului idiot caci poate ramaneau schiloditi pe viata sau mureau si alti oameni nevinovati.
6
2
Stire copiata de pe un site pe altul.Nu tu amanunte ,tip autoturism,persoana,motivatie,cauzalitate,etc. Presa de nota doi
11
0
Cum a intrat ma "in coliziune cu sensul giratoriu"? A intrat in coliziune cu intersectia?
8
1
hai cu cipanezul cascador!
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510