REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Accident rutier mortal în Ovidiu! Un bărbat a fost spulberat de o mașină, pe trecerea de pietoni. Video

Accident rutier mortal în Ovidiu! Un bărbat a fost spulberat de o mașină, pe trecerea de pietoni. Video

Victor ROTARU 24 iulie 2023 | 09:55 11694

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 24 iulie a.c., în Ovidiu, pe strada Națională, acolo unde a avut loc un accident rutier. 

Accident rutier mortal in Ovidiu! Un barbat a fost spulberat de o masina, pe trecerea de pietoni. Video

Potrivit primelor informații, în accidentul rutier au fost implicate un autoturism și un pieton, inconștient. La fața locului a intervenit o autospecială SMURD C.

Update

Victima, un bărbat în vârstă de 63 de ani, a fost declarat decedat de către echipajul SMURD C. 

Ce spun polițiștii

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați, la data de 24 iulie a.c., în jurul orei 09.40, cu privire la faptul că, pe D.N. 2A, în orașul Ovidiu,  s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 24 de ani, ar fi surprins și accidentat un bărbat,  de 63 de ani, care ar fi traversat strada pe marcajul pietonal.

În urma accidentului rutier,  a rezultat decesul la fața locului al bărbatului de 63 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind negativ. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Atenție, video cu puternic impact emoțional!!!

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar că a fugit de la locul accidentului?!Are bani arabul(soferul)vinovat decedatul va fi.Legea este lege.
3
1
Dacă excludem telefonul sau drogurile/bautura, pare o evidenta intenție... Trăim într-un haos total, societatea asta funcționează încă din inerție, aidoma unei mașini rămasă fără carburant...
12
0
Ce cretin ordinar cum treci animalule pe contrasens ca sa calci omul pe trecere.Si nu este la puscarie inca domnilor militieni si idioti de procurori carpele dracului?
18
2
Cum baaa ucidere din culpa. Acest gaozar trebuie nacat la omor premeditat!!
18
1
Întotdeauna am spus ca trebuie sa fi mare dobitoc sa fi calcat de masina pe trecere. Pe trecere trebuie sa treci atent, ca si cum orice masina are un posibil dusman la vola. De data asta insa ma predau. La trecere pe sensul opus deja pietonul nu avea ce face... Sigur a fost vreo razbunare.
15
3
La.puscarie si el si masa si tasu si tot neamul lui de babuini, f**u va mortii in gat de nenorociti.
16
1
Pt dl.de la 0.49 .....Doamne fereste dar pune-te în locul familiei celui decedar si gradul tau de empatie va creste spre plus infinit si aroganta iți va ingheta pe mustăti . .
9
0
Ați făcut atâtea lucruri bune vă rugam mai faceți un efort financiar si semaforizati și trecerea de pietoni de pe bd Mamaia nr.164 ,din dreptul Clinicii Regina Maria pentru ca elevii care traverseaza bulevardul zilnic pentru a merge la Scoala Ciprian Porumbescu zilnic iși pun viata in pericol si dupa cum se vede si in evenimentul prezentat ,trecerile de pietoni nesemaforizate au devenit CAPCANE ale MORTII pentru că in trafic cei mai mulți oameni nu sunt soferi ci CĂLĂI pentru ca RAUTATEA si lipsa de RESPECT au luat amploare în rândul tineretului.
10
0
E clar: animalul de la volan era ori drogat (cel mai probabil) ori beat mort, ori pe telefon! La masina pe care o are, foarte posibil, are o familie f bogata in spate! (Posibil) scenariu: politia il gaseste, (din cauza presiunii publice/mediatice) sta in arest max 30 de zile), familia angajeaza cei mai buni avocati care, profitand de coruptie si lacune legislative, tergiverseaza procesul pana opinia publica uita si animalul ia max 3 ani cu suspendare!
22
2
Suntem pe locul 1 la morti pe sosele in ue la mare distanta de toti ceilalti; franta a avut aceeasi problema in urma cu cca 25 de ani, a modificat legislatia rutiera si sensul in care a facut-o mult mai dura, a aplicat-o (ceea ce la noi e o mare problema) si a obtinut rapid in cativa ani o scadere foarte puternica a numarului de morti in accidentele rutiere si accidente in general; concluzia - e o problema de sistem si vinovati sunt parlamentul in primul rand si guvernul in al doilea rand; inconstienti sunt peste tot, la noi problema este ca nu-i disciplineaza nimeni
18
1
Era pe telefon, e clar din inregistrare...
12
1
Asta e noua...sa intri pe contrasens si sa depasesti...iei s pietonul si nu te intereseaza....asta nu era drogat.....era spart
20
2
Asta-i rezultatul manuirii telefonului mobil in timp ce conduci. In cateva secunde esti pe contrasens si inevitabilul se produce. Pacat ca in unele cazuri rezultatul este devastator ca si in cazul de fata.
21
1
Tati,esti prajit?Ala a depasit pe linie continua si s-a bagat pe contrasens,ca e jmecher,ce sa mai astepte el la trecere…Daca as fi copilul victimei as astepta sa pronunte in dosar,sa vad ce pedeapsa ia cartofu si dupa aia as pune un razboinic de dupa granita sa-l castreze
24
2
Daca locuiesti in Ovidiu si traversezi des strada principala e bine sa ai asigurarea de peste un milion RON,iar aia de picioare rupte de doua milioane RON.Este bine sa ai mai multe asigurari.
18
0
javra dracului de sofer, nici macar nu a oprit dupa nenorocirea provocata de el. sper sa crape in curand, ca asa merita
18
1
A iesit negativ, la prostie si teribilism e total pozitiv, a luat-o pe contra-sens ca nu putea sta in coloana, se grăbea bagami-as sula in el de criminal
23
0
Un om deosebit a fost acest domn!
13
0
nu a fost spulberat de o masina ci de un DOBITOC DROGAT care deja a iesit "negativ" daca intelegi ce vreau sa spun ... politia ori doarma ori e bara bara dobitocul va fi declarat nebun ca jegulescu
16
1
Tineri viitoru țări. Ști ce zic?
9
4
E crima,s-a dus dupa el pe sensul opus si l-a urmarit sa-l loveasca. O fi cipanzeu.
19
1
ce vina are ma pietonul? cand normal pietonul trebuia sa se asigura doar in dreapta , pentru ca trecuse deja pe urmatorul sens, ala a intrat pe contra sens.
26
0
Sincer are și el parte de vina, te oprești vezi că mașina a oprit nu te arunci
1
38
sau drogat. daca e jmeker se musamalizeaza.militienii stiu cum se face.
20
7
crima cu premeditare. a n i m a l u l s-a dus dupa bietul om.
37
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016