REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.2° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
19.2° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

ACCIDENT rutier MORTAL, în TARIVERDE

ACCIDENT rutier MORTAL, în TARIVERDE

Replica API 10 noiembrie 2021 | 12:28 7013

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 10 noiembrie a.c., la intrare în Tariverde, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, au fost implicate 2 autoturisme, iar în urma acestuia au rezultat 5 victime, dintre care 2 fiind încarcerate.

Update:

Accidentul s-a produs pe DN 22, în zona Gura Dobrogei - Tariverde. La fața locului au intervenit 2 echipaje SAJ bB, Echipaj de prim ajutor Midia, Echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM), un echipaj de descarcerarea.

O persoană este inconștientă, medicii efectuează protocolul de resuscitare.

Traficul a fost întrerupt

,,Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 22 Constanța – Tulcea, între localitățile Tariverde și Palazu Mic, județul Constanța, circulația fiind oprită în ambele sensuri. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, fiind efectuate manevre pentru descarcerarea a două dintre acestea. Se estimează reluarea traficului în 45 de minute.”, transmit reprezentanții Centrului Infotrafic.

O persoană a DECEDAT

,,O persoană de sex feminin a decedat, iar o a doua persoană se află în stop cardio respirator, s-a efectuat protocolul de resuscitare. Alte două victime au suferit traumatisme abdominale și craniane, iar a cincea victimă era conștientă și stabilă, fără leziuni grave. Toate cele 4 victime vor fi transportate la Spitalul Județean Constanța.”, au transmis reprezetanții SAJ.

Trafic reluat pe DN 22

,,Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația a fost reluată pe DN 22 Constanța – Tulcea, în urma accidentului produs la kilometrul 260, între localitățile Tariverde și Palazu Mic, județul Constanța. Coliziunea frontală dintre două autoturisme s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea ușoară a altor trei.”, transmit reprezentanții Centrului Infotrafic.

Video:

Ce spune IPJ Constanța

,,Astăzi, 10 noiembrie a.c., în jurul orei 9.15, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22, dinspre municipiul Constanța către județul Tulcea.

Conform primelor cercetări, polițiștii rutieri au stabilit faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, care circulau din sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 33, respectiv 27 de ani.

În urma impactului, a rezultat decesul unei femei de 53 de ani, pasageră într-unul dintre vehicule, precum și vătămarea corporală a ambilor conducători auto și a altor doi pasageri.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
covid 19 am ip tau te am localizat ...
4
7
Iarasi Opel?! Ambele.
4
14

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303