REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Accident rutier teribil pe A4: Un bărbat a ajuns, în stare gravă, la spital

Accident rutier teribil pe A4: Un bărbat a ajuns, în stare gravă, la spital

Victor ROTARU 2 iulie 2023 | 12:58 5616

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 2 iulie a.c., pe A4, după podul de la Cumpăna, pe sensul de mers spre Agigea, acolo unde a avut loc un accident rutier. 

Accident rutier teribil pe A4: Un barbat a ajuns, in stare grava, la spital

Potrivit primelor informații, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, victimele accidentului fiind încarcerate. La fața locului a intervenit Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD B, 1 SMURD C, Detașamentul Fripis cu o autospecială de descarcerare și Elicopterul SMURD. 

Accident rutier teribil pe A4: Un barbat a ajuns, in stare grava, la spital

Update

Din autoturism a fost extrasă o femeie, 30 de ani, fiind preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital.

Ce spun polițiștii

La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Brigăzii Autostrăzi – Biroul de Poliție Autostrada A2 București - Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe autostrada A4, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 30 de ani, ar fi condus un autoturism și, pe fondul exploziei unei anvelope, ar fi pierdut controlul acestuia și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile. 

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a fost grav rănit, fiind preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța. 

Totodată, a fost ușor rănită și o femeie, de 30 de ani, pasageră în autoturism. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorbim cumva de autostrada ? Pai cu cât vreți sa meargă omul cu 50 ca voi , handicapații sulii . Mulți dintre voi nu știți sa dați cu spatele dar va dați cu părerea despre un om pe care nu îl cunoașteți. Și pentru mass media , nu femeia a fosta dusa cu elicopterul. Bărbatul , care între timp a decedat pe masa de operație. Mai bine spuneți "doamne ferește " idioților. Se poate întâmpla oricui o defecțiune. Ramai odată fără direcție pe un pod și sari cu masina în hău , chiar ai impresia ca poți controla ? Vorbim de anvelopa fata , idioții dracului
1
2
Si in cazul de fata s fost tot lipsa de experienta si viteza exagerata. In caz de explozie , este regula , nu calci frana sub nici o forma...frana de motor si tragi usor de volan in directia opusa fata de traiectoria pe care tinde masina sa o ia ! Abia dupa ce ajungi la o viteza de siguranta , 20-30 km h, incepi sa calci frana ! Asta-i regula de baza pe care trebuie sa o stiti , sau sa o tineti minte...
6
1
Ba handicalatilor .. au murit oameni aici... Priceputij curului. ! Omu a facut explozie ... sunt sigur ca orice pasaeica dintre voi ar fi facut poate un atac de panica acolo .. asta asa ca idee cat despre speculatii .. e autostrada este permis sa mergi cu 130 ..explozie la 130 .. nu aveti idee dar va place sa mancati fecale. ! Unde va e empatia gunoaielor? La 50 daca faci explozie si fieru nu te mai asculta mori orice ai fi ! Nu mai bine sa zici doamne fereste si sa te duci sa donezi niste sange... Decat sa mananci kkt pe net ?
6
3
O lume nebuna , nebuna , nebuna... Prin natura meseriei parcurg zilnic in jur de 150 Km , ce imi este dat sa vad pe sosele este ceva de groaza , viteza exagerata , depasiri la limita , neacordari de prioritate , toate astea la un loc facute cu tupeu si multa nesimtire !!! Si majoritatea zmeilor astora,le lipseste experienta si indemanareala volan , am ajuns din urma un Schumacher din asta...facuse tot felul de sicane si depasiri la limita , dupa care il gasesc incercand sa parcheze undeva cu ..lateral cu spatele intre doua masini , era mai neindemanatic decat o femeie , sa ma ierte doamnele ! Eiii , astia sunt crimnalii rutieri pe care ii vedem zilnic la stiri !
6
2
din aia slabiti la deszapezire, sar imediat, si-ti dai seama ca n-a stat nimeni sa-i fixeze din nou. Oricum avea viteza mare, e limpede dupa cascadoria pe care-a efectut-o.
2
3
@ Victor Rotaru: Mașina în cauză - nu am reușit să identific marca deși am trecut ”la pas” fiindcă toți încetineau - este făcută zob. Venea pe A4 dinspre București. Nu pot spune că doar ”a ieșit în afara părții carosabile” cum scrii tu prostiile astea, fiindcă pur și simplu a defrișat parapetul de oțel pe o lungime de aproape 10 metri și apoi a zburat pe câmp peste șanț, s-a rostogolit și a aterizat pe roți sau ce a mai rămas din ele. Erau oprite vreo 10-12 mașini, oameni alergau să ajute (bravo lor!) alții dădeau telefoane la 112. La volan un bărbat, în dreapta o pasageră, probabil cea preluată de SMURD. Cred că aveau viteză, parapeții ăia nu se rup așa, ca surcelele.
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510