REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Accident teribil pe Aurel Vlaicu! Un tânăr de 21 de ani a murit

Accident teribil pe Aurel Vlaicu! Un tânăr de 21 de ani a murit

Mirela PASCAL 27 octombrie 2023 | 08:11 9138

Tragedie în familia unui tânăr de 21 de ani, care și-a pierdut viața noaptea trecută, în urma unui accident rutier produs pe Aurel Vlaicu.

Accident teribil pe Aurel Vlaicu! Un tanar de 21 de ani a muritmașina în care se afla tânărul s-a făcut praf

Autoturismul condus de tânăr a intrat în copac, iar impactul a fost atât de grav, încât șoferul a fost aruncat din mașină, iar autoturismul s-a făcut praf. La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Detașamentul Port cu un ASAS și SMURD B2

Accident teribil pe Aurel Vlaicu! Un tanar de 21 de ani a muritdin autoturism a rămas un morman de fiare

În urma protocolului de resuscitare, victima a fost declarată decedată.

Ce spune IPJ:

La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 01.30,  polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, și, din motive care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier, conducătorul auto a decedat.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce Puletele meu nu a luat și prietenii cu el sa scăpăm de mai mulți odată!
0
0
Sa i fie tarina ușoară, bine ca să dus dreaqu ,unul în minus ! Pisam as pe mormântul lui de sofer elegant !
0
1
A murit o jigodie și mai sint alții la rind !
0
0
Pacat dr el!! Avea viteza mare pt ca nu se msi cinoaste mare lucru din madina aceea!! Oare ce marca era?? Poate sa desluseasca careva?? DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA!
1
1
se plang ca nu au bani la buget Militenilor iesiti pe strazi amenzi si nu au bani confiscate masinile ,si asa o sa descoperiti multi care au permise care nu stiu sa scrie sa citeasca care abar nu au de semne si reguli,drogati si betivi in birou nu ai gasiti
4
0
Nu trebuie numai De Bine de morți. Trebuie să învățăm ceva din greșeala unui om.
2
1
Toti comenteaza fara sa stie ce si cum s-a intamplat. Tipic romanesc
4
11
Am citit si ma minunez cati retardati sunt in societate. De asta e tara asta de c***t! Ce natie imputita e romanul asta. Cea mai nenorocita natie de pe pamant! A murit un om. Tanar, batran, vitezoman, etc. Nu mai conteaza, pt ca s-a terminat. Intotdeauna se spunea "de morti numai de bine" si "odihneasca-se in pace". Acum aparo gramada de retardati care se bucura. Inteleg ca putea omora pe altii nevinovati, ppate chiar pe.mine sau un apropiat de al meu dar sa ma bucur si sa le doresc si altora asta, nu am cum. Le doresc sa se destepte, sa inteleaga ce se poate intampla, sa constientizezw, dar cum sa le doresti moartea? Lumea a luat-o razna! Romanii nu au fost in stare sa faca nimic niciodata! Doar au dat din gura pe la colturi, au turnat la securitate, si-au dat nevestele la produs, si-au violat si vandut copii! Asta e natia, oricat nu am recunoaste sau am vrea sa zicem altfel. Dintre ei, sunt descreieratii astia de mai jos care au comentat scarbos pt cineva care nu mai e. Infectilor!
13
19
Și eu am un accident cu o mortăciune sa vedem cum aranjează tata sa scap curat.
5
5
Daca esti prrost de mic, cand esti mare doar te joci!
11
3
Au rămas pe sosea urme de teflon de la tigaie iar în pom s-au găsit două ouă
11
4
Ies urmele de testicule imprastiate pe caroserie la polish
11
5
Pot sa iau eu fierul?
12
5
Pot sa iau eu fierul?
6
4
Doamne dar ce viteza avea, nu a mai ramas nimic din autoturism.
8
2
Poate se grabea sa livreze mancare! E jale cu ei in trafic!
4
8
Poate se grabea sa livreze mancare! E jale cu ei in trafic!
2
6
Tzigan imputit
15
4
Cu siguranțâ idiotul se spârgea în figuri ..viteza a fost f mare și mai stâtea și cu ochii în telefon ..nici dumnezeu nu poate ierta așa ceva ...prezenta un pericol public ....
13
4
Intr-adevar,pentru familia si apropiatii lui este o tragedie, pentru noi restul....este o usurare , am mai scapat de un potential criminal rutier ! Mai devreme sau mai tarziu ar fi produs o tragedie in care ar fi murit oameni nevinovati....Un om normal nu circula cu o astfel de viteza , nici macar pe autostrada !
26
2
Pentru ca aia erau militzieni asha cum bine ai spus si cu toate defectele lor seful I.P.Jului cand primea un ordin de la partid el si subalterni lui executau ordinul fara comentarii,acum avem Politzie cu angajatzi mult mai p****i decat militzieni dar si mai mofturosi"caci milizieni aia vechi erau doar p****i astia de azi sunt si p****i si fuduli"care vor doar drepturi in frunte cu sefi lor care uni lucreaza pe hartie 26 de ore pe zi,pai aia de pe timpul lui nea Nicu nu ca nu faceau asha ceva bar nici nu se gandeau sa faca pentru ca a doua zi ajungeau de la militzie direct la spitalulu de nebuni.
6
3
Sa va duceți cu toții după ăsta,dacă faceți la fel..voi viitorul țării. Viitorul țării sunt numai drogați,bețivi,fără permise,teribiliști,vitezomani,etc...numai rele....toți ăștia ca asta să patiti
16
2
Iar scrie-ți de rău despre noi tineri care sântem viitoru țări? Ști ce zic?
10
6
Nu inteleg ce masina era... Mai scurta si joasă..
5
3
de ce nu mai este prezenta militia noaptea pe strazi ca pe vremuri? d'aia se petrec tot felul de minunatii de astea!
10
2
Mai bine intra în floraria LE FLEUR,20 m mai înainte de copac,poate omota și cei 7 câini plus cățeaua aia cu florărie care ai creste și ai tine în florărie.zii și noapte. Poate asa scăpăm de ei,că autoritățile nu fac nimic cu ghiocel alea ...care fac numai rău....
10
22
Bine ca era singur in mashina si pe shosea nu era alta mashina in care sa intre tembelul,pomul suporta si ashteapta si alt "viteaz"care sa ishi testeze forza cu el,Dumnezeu sa-l ierte si poate invaza si ajtzi dobitoci cat rau isi pot face lor sau le pot face altor oameni nevinovazi cand conduc cu viteza mare.
16
2
Gaseste-ti o femeie.
7
5
Superb....perfect.
12
6
Dumnezeu să il ierte! Exista posibilitatea sa fi adormit la volan. In schimb comentariile rautacioase de mai jos sunt ale unor oameni adormiti sufleteste!
13
13
din cate am auzit si in trecut a mai avut antecedente cu viteza...
15
2
D-zeu sa il iert dar cand te mananca...legile fizicii nu te iarta.
17
2
In sfarsit mai mor si cocalarii vinovati fara sa raneasca/omoare pe nimeni. Asta da veste buna. Sa ne cacam in sicriul lui
22
18
Da, multi conduc cu viteza doar ca sa se dea mari,crezand ca cineva o sa le aprecieze ,,calitatile''. Nu e bine sa dorim raul nimanui,ci doar limpezirea mintii acelor teribilisti. Pacat de tanar,insa e mare pacat si de cei care sunt accidentati de soferii agresivi , aberanti in trafic. Multi uita ca nu e cazul sa iesi in evidenta la volan ci dimpotriva,a fi un sofer bun inseamna sa respecti regulile si pe ceilalti soferi,sa nu te bagi ca boul ,sa nu faci depasiri inutile si alte porcarii.
42
0
copacul e ok?
28
12
la mai muuuuultiiii !!!!!!
16
10
Se numeste selectie naturala. Prostii platesc uneori si cu viata! Atat l-a dus capul, atat a facut!
31
9
Sunt curios ce viteza avea de a ajuns coaja aia in halul ala? Matiz, Tico cu ce plm zbura si se credea pe pista de avioane? Toti cocalarii se cred smardoi.
32
7
F bine a pățit. Asa să pățească toți care circula cu viteză excesiva seara după ora 22 pe acest bulevard. Este infernal cum se aud ,după ora 22...mai ales în zona kaufland cet. Raliuri fac și cu mașini și cu motociclete...asa că nu este paguba. A plătit cu viața, șmecheria...asta da smecher de 2 lei. Toți sa pățească la fel ca acest șofer teribilist....
30
15

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510