REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
28.2° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Accidentul mortal în care a fost implicată actrița Monica Odagiu, surprins de camere. Video

Accidentul mortal în care a fost implicată actrița Monica Odagiu, surprins de camere. Video

A.F. 12 aprilie 2023 | 00:00 2596

Cauza decesului bărbatului este traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața, spun medicii legiști. În următoarele 2-3 săptămâni vor veni și rezultatele analizelor toxicologice, pentru a se vedea dacă bărbatul, victima, era sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe interzise.

Accidentul mortal in care a fost implicata actrita Monica Odagiu, surprins de camere. Video

Între timp, actrița Monica Odagiu a postat și un mesaj de regret pe rețelele de socializare. Ea spune că este cu gândul la familia care și-a pierdut ruda, bărbatul de 35 de ani și, de asemenea, spune că este înspăimântată și nu dorește nimănui să treacă prin ce a trecut ea.

Actrița Monica Odagiu a fost implicată duminică după-amiază într-un grav accident rutier, informează Antena3CNN.

Duminică seara, Monica Odagiu a fost audiată mai multe ore la Brigada Poliţiei Rutiere. Imediat după producerea accidentului, a fost testată cu aparatul alcooltest, dar și pentru consumul de droguri, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Actrița Monica Odagiu era la volanul mașinii care a ucis duminică un bărbat din București.

Monica Odagiu: Pietonul a sărit în fața mașinii

"S-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc", a spus Monica Odagiu, imediat după accident,

"La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare", a transmis Poliția Rutieră, citează stiripesurse.ro.

Primele imagini cu momentul accidentului în care a fost implicată Monica Odagiu

Camerele de supraveghere din centrul Bucureștiului au surprins momentul în care se pare că Monica Odagiu a tras brusc de volan ca să-l evite pe bărbatul care a murit în urma accidentului tragic de duminică.

Tânăra de 26 de ani a povestit că este șocată de cele întâmplate și că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a evita tragedia.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere par să susțină varianta actriței.

Atenţie, video cu puternic impact emoţional!

Actrița pare că trage brusc de volan în momentul în care o persoană care stătea pe banca din stația STB pare că încearcă să se ridice, dar nu reușește și cade pe carosabil.

Anchetatorii iau în calcul două variante: tânărul s-a aruncat în fața mașinii sau s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut pe stradă în fața mașinii Monicăi Odagiu, potrivit România TV.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca mortul, o fi fost băut, da sigur madam avea viteza ca nimeni nu mai merge cu 50
0
5

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303