REPLICA ONLINE CONSTANTA

29° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Acoliții lui Cristian Radu construiesc pe bandă rulantă în sudul litoralului

Acoliții lui Cristian Radu construiesc pe bandă rulantă în sudul litoralului

Replica API 27 august 2022 | 00:00 6377

Acoliții primarului din Mangalia, Radu Cristian, continuă investițiile în zona de sud a litoralului. Vorbim despre Adrian Constantin Crăciunescu, consilier personal, sau fost, al primarului, cât și Constantin Crăciunescu, asociați în cadrul societății Const Media Services SRL. Pentru unul dintre imobile, fiind vorba despre cel din Jupiter, societatea are în plan modificarea regimului de înălțime de la P+5E la P+7E, iar pentru acest lucru și-au arătat intenția de elaborare a unui Plan Urbanistic Zonal care să reconsidere regimul de înălțime păstrând indicatorii urbanistici neschimbați.

Societatea Const Media Services SRL, deținută de prietenii primarului Radu Cristian, construiesc pe bandă rulantă în zona de sud a litoralului. În stațiunea Jupiter, pe strada Gala Galaction, numărul 1B, firma are în construcție un bloc cu 5 etaje, ce ar urma să aibă destinația de apartamente de vacanță. Recent, afaceriștii și-au arătat intenția de modificare a imobilului prin elaborarea unui nou Plan Urbanistic Zonal. Astfel, de la blocul cu 5 etaje se va ajunge la un bloc cu 7 etaje.

Autorizația pentru imobilul în curs de execuție a fost emisă de către Primăria municipiului Mangalia pe data de 9 decembrie 2021. Conform noului PUZ, se dorește reconsiderarea regimului de înălțime păstrând indicatorii urbanistici neschimbați și realizarea unui cadru urbanistic adaptat la cerințele beneficiarului și prevederilor PUG, exprimând în forme specifice conținutul și personalitatea zonei nou create.

Adrian Constantin Crăciunescu, asociat cu fostul prefect Ion Constantin

Adrian Constantin Crăciunescu este asociat și cu fostul prefect al județului Constanța, Ion Constantin. Cei doi sunt asociați în cadrul societății ASCI Industry SRL, firmă care se ocupă de fabricarea hârtiei și cartonului ondulat și a ambalajelor din hârtie și carton. Anul trecut, cifra de afaceri a fost de 400 110 lei, profitul de doar 34 612 lei și datorii de 446 347 lei.

Crăciunescu, membru în Consiliul de Administrație de la GoldTerm SA

În 2012, când a venit Radu la Primăria Mangalia, Crăciunescu a fost numit membru în Consiliul de Administraţie de la GoldTerm SA Mangalia, companie de termoficare deţinută de autoritatea locală, fără profit în 2021 și cu datorii de 11 818 738 lei. Astăzi, în Goldterm, apare un anume Constantin Crăciunescu, pesemne este rudă cu Adrian Constantin Crăciunescu.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba radu,mortii matii,daca.ti fac machi blocuri in jurul vilei tale de pe malul lacului,facuta din salariu,sa moara mata,nu din spaga,ti.ar conveni?statiunile Nu sint orase,bouar incult!
0
0
Macar se construieste,nu se demoleaza. Apoi,si asa Mangalia nu mai este de mult timp a mangaliotilor,ci a unui numar destul de restrans de persoane.
0
0
Parca la cta este altfel?
1
0
ba radu,nu mai distruge ba natura,plecam in alta tara.au mai datsecuristii faliment in olmp la cocor si trei turnuri,la ce p motii construiti ba blocuri?de unde bani,spalati pnrr,ca nu sti7 p****i sa stea in mizeriile alea din saturn,sa7 olimp certion,linga linia ferata.Cine.i asa prst sa cumpere apt la mare,in mamgalia si statiuni,printre betoane????
0
0
Oare de ce nu se sesizeaza si forurile de specialitate la cite magarii sint in mangalia?????
0
0
O sugativa dl Craciunescu Adrian, cine s a intalnit cu el si a dat seama. Pacat ca primarul nu a realizat inca
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513