REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Acțiune cu radare în Constanța: a curs cu amenzi

Acțiune cu radare în Constanța: a curs cu amenzi

Victor ROTARU 29 octombrie 2023 | 13:05 1395

La data de 28 octombrie a.c., poliÈ›iÈ™ti din cadrul PoliÈ›iei Municipiului ConstanÈ›a – Biroul Rutier au desfășurat o acÈ›iune pentru prevenirea accidentelor de circulaÈ›ie prin depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. AcÈ›iunea a avut loc în municipiul ConstanÈ›a È™i staÈ›iunea Mamaia.

Actiune cu radare in Constanta: a curs cu amenziAcțiune a polițiștilor

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 30 de sancÈ›iuni contravenÈ›ionale la O.U.G 195/2002, pentru depășirea limitei legale de viteză, în valoare totală de peste 11.000 de lei. De asemenea, au fost reÈ›inute în vederea suspendării 3 permise de conducere, pentru nerespectarea normelor legale privind viteza de deplasare.

Totodată, au fost constatate 2 infracÈ›iuni la regimul circulaÈ›iei rutiere. Astfel, la data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 09.00, poliÈ›iÈ™tii au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în staÈ›iunea Mamaia, fiind sub influenÈ›a băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 13.15, poliÈ›iÈ™tii au fost sesizaÈ›i cu privire la faptul că, pe strada Poporului, din municipiul ConstanÈ›a, s-a produs un accident rutier (tamponare). PoliÈ›iÈ™tii deplasaÈ›i la faÈ›a locului au constatat că un bărbat, de 24 de ani, ar fi condus o autoutilitară, ar fi pierdut controlul direcÈ›iei È™i ar fi părăsit partea carosabilă, lovind o clădire. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Preventie inseamna sa avem radare fixe pe toare soselele unde se poate depasi viteza legala si radare mobile cu insemne vizibile in trafic si pe aplicatiile folosite de soferi. Si puneti odata camere in toate intersectiile cu semafor si cu giratoriu, sa dispara soferii care sunt pericol public! De ce trebuie sa moara si un nevinovat odata cu un vinovat?
2
0
Si asta sa intelegem ca inseamna preventie daca au dat amenzi?!Care este scopul polotistului,sa previna sau sa execute ordinele de la Guvern sa aduca bani la stat,adica la mafiotii care ne guverneaza.Stau cu radarele ca hotii,ascunsi dupa copaci etc.Niste nesimtiti care nu elimina cauza, ci efectul.
2
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677