REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Vin., 11 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6879
24° Constanța Vineri, 11 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6879
 

Soția lui Alexandru Mazăre, amendată pentru depășirea vitezei legale. Video

Soția lui Alexandru Mazăre, amendată pentru depășirea vitezei legale. Video

Andreea VLAICU 11 octombrie 2024 | 10:59 1846

În săptămâna 07-13 octombrie, la nivel european, sub egida ROADPOL (Organizația Polițiilor Rutiere din Europa) se desfășoară operațiunea Focus on the road. A fost amendată Cătălina Mazăre, soția lui Alexandru Mazăre, pentru depășirea vitezei legale.

Sotia lui Alexandru Mazare, amendata pentru depasirea vitezei legale. VideoCT 57 ALX, mașina Cătălinei Mazăre, sancționată pentru viteză

Cătălina Mazăre, amendată

Cătălina Mazăre, soția lui Alexandru Mazăre, a fost amendată pentru depășirea vitezei legale. Potrivit informațiilor noastre, aceasta circula pe bulevardul Mamaia, în zona hotelului On Plonge, cu viteza de 90 km/h, limita pe sectorul respectiv fiind de 60 km/h. În urma acțiunii desfășurate, polițiștii au sancționat-o cu o amendă contravențională de 660 de lei.

Sotia lui Alexandru Mazare, amendata pentru depasirea vitezei legale. Videoimagini de la acțiune

Activitățile de control vizează sancționarea conducătorilor de vehicule care în timpul mersului au preocupări de natură să le distragă în mod periculos atenția.

Sotia lui Alexandru Mazare, amendata pentru depasirea vitezei legale. Videoimagini de la acțiune

Video 1:

 

„În cadrul acțiunii Focus on the road polițiștii rutieri continuă activitățile pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. Activitățile de control de astăzi vizează atât conducătorii auto care în timpul mersului au alte preocupări menite a le distrage atenția cât și comportamentul agresiv menit să pună în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic”, a spus comisarul șef Gabriel Gioadă.

Video 2:

 

Video 3:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe bd Mamaia, săpt asta, dimineața, la ora 8, viteza 200 km/ ore ...o javra de om,dar poliția nu vede, mai ales la ora aia
3
0
Pt ce plm publicați Nr la mașinile oamenilor ,publicati-le și pe ale voastre trântorilor de la r*****a
2
5
In poza nu e catalina ,altfel se numeste sotia ...
2
1
Are mazarica gologani pentru 5 generați, Asta e democrația în afroromania, furi cât poți cară dacă a mai rămas mai chemi 2-3 amici să care și ei și la urmă dacă cazi faci 2-3ani de concediul obligatoriu, Și pinguini rămân cu votatul, că o să le fie bine pe lumea cealaltă
14
1
Faceți asta pe Bdul Tomis...sa vedeți câte nereguli depistati
12
0

REPLICA


LOTO

6/49
3125143822
5/49
193462335
joker
1942212358