REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Acțiunea ”Blocada” continuă în județul Constanța

Acțiunea ”Blocada” continuă în județul Constanța

Ana Maria LIPAN 23 octombrie 2023 | 00:00 1517

La data de 21 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Actiunea ”Blocada” continua in judetul Constanta

Activitățile s-au derulat în cadrul acțiunii ”Blocada”. Astfel, au fost legitimate peste 70 de persoane și au fost verificate aproximativ 60 de vehicule, fiind testați, cu aparatul etilotest, 22 de conducători auto. De asemenea, au fost efectuate activități de control la 3 săli de jocuri de noroc.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, dintre care 11 la O.U.G. 195/2002 , privind circulația pe drumurile publice,  și 3 la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Valoarea sancțiunilor aplicate este de peste 5.000 de lei.

Actiunea ”Blocada” continua in judetul Constanta

De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere. Astfel, la data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în comuna Agigea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Cumpăna. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desfiintati sectia 4 politie Constanta de pe strada Somes 28. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Sunt lasate sa zaca in sertare pana la perimare.
1
0
Aveți perfecta dreptate la telefonul de la dispeceratul poliției locale se răspunde la apeluri după bunul plac al celui care face de serviciu.Locuitorii de pe strada Îndiguirilor din Cernavoda sunt hărțuiți de un tip numit Albu Miti zid HERCULE care noapte de noapte face paranghelii deranjează vecinii.Din cate am înțeles el îi hartuire pe vecinii lui aducând consumatori de droguri din oraș se droghează se lasă în lenjerie intimă și urla pe străzi.Politia locală Cernavodă total DEPASITA !
2
0
Desfiintati sectia 4 politie Constanta de pe strada Somes 28. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Sunt lasate sa zaca in sertare pana la perimare.
2
0
La Cobadin zilnic se plimba CT 45 MMN prin centru localități, parchează la monument și sta de vb cu politia locala doar ca la acesta de mai bine de 2 luni nu are nici permis auto nici asigurare valabila cum se observa pe verificare rca olin de la începutul luni, nu are. Ciudat ca politia Cobadin știe probabil dar se aștepta vreo fapta din partea șoferului asa sa stai în judecata pt recuperarea pagubei. E cetățean r*m ce poți sa ii faci , mâine dimineață la 10.00 e iar parcat sau tranzitează centru localități. Bravo lui.
2
0
Noi la Cernavodă stăm acasă la tura de noapte si in weekend dupa amiaza, ne folosim de Dusterul de serviciu( CT99PCV) pentru cumpărături personale și plimbăm nevasta unde are nevoie, trai pe vatrai la poliția locală! Noi nu deranjam interlopi,ne este mai bine asa,eventual un amarat la piata!Mai bine urmarim promotiile la molurile din oras,o banana,un mar la pret redus,timpul sa treaca!Ce să facă cei de la locala Cernavodă? Au peste 120 kg la purtător, obezi!
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677