REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Acțiunea ”Blocada” în municipiul Constanța

Acțiunea ”Blocada” în municipiul Constanța

Victor ROTARU 26 august 2023 | 18:00 2420

În noaptea de 25 spre 26 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat acțiunea ”Blocada”, pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Actiunea ”Blocada” in municipiul Constanta

Acțiunea s-a derulat în zona Gării C.F.R, Casa de Cultură, zona peninsulară a municipiului Constanța și Portul Turistic Tomis.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 80 de persoane, au fost verificate peste 20 de vehicule și 12 locații publice, printre care baruri, săli de jocuri de noroc și parcuri.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 19 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 11.000 de lei, dintre care 15 la Legea 61/1991, 1 la O.U.G. 195/2002, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere și a fost constatată o infracțiune flagrantă.

Astfel, la data de 25 august a.c., în jurul orei 22.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Theodor Burada, doi bărbați ar fi comis infracțiunea de tentativă la tâlhărie, ulterior părăsind locul faptei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar, în urma verificărilor efectuate, au identificat, în zona Autogării Constanța, doi bărbați, de 19 ani, respectiv 37 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.  

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe când o razie de amploare în 4-5??? Întindeți plasa, peste este berechet în zonă.
1
0
ce mai vreti si voi militienii, orasul l-a blcat chitac. a-ti face serviciul din cind in cind, trebuie sa te lauzi.
1
0
Zi de zi, dar mai ales seara de seara in parcarea blocurilor de la stadion, aceeiasi indivizi care nu locuiesc la aceste blocuri, consuma alccol pe domeniul public, fac galagie, mizerie, in conditiile in care politia este inexistenta. Siguranta si incredere! s Situatia se repeta de cativa ani in fiecare vara! Deja este un fenomen iar cauza este existenta magazinului nonstop de la parterul blocului ST7, de unde se aprovizioneaza indivizii. In plus este loc de intalnire ale tinerilor cu masini care dau muzica tare. Poate cine trebuie se sesizeaza si ia masuri. Din cate stiu consumul de alcool pe domeniul public este interzis prin lege.
1
0
Intreb pt un prieten: cei care erau in masina cu drogatil in momentul accidentului de la 2 mai au fost identificati si anchetati pt complicitate? Sau erau ...persoane importante , din familii de militieni, politicieni locali? Pt ca nu era singur in masina. Si oricare putea suna la 112 dc nu era complice
1
0
Copii care poarta veste inscrisptionate....fara suparare...nu au.nicio.legatura.cu.munca de.politie.adevarata! ..sunt..maxim niste.lucratori.in.politie(nu Politisti) in adevaratul sens al.cuvantului.. pacat.ca nu.exista.inclinatie.si.vointa.pt aceasta.meserie.
1
2
Brigada diverse erau mai buni ca voi…auzi la ei, blocada :)))
4
1
Si in Mamaia nimic???? Si doar 80…..?f f putin
2
0
La Cernavodă noapte de noapte la statia MOL băieții șmecheri vin și prăduiesc drogurile.Ce face politia Cernavodă?.La statia MOL se tureaza motoarele,se pun manele de la mașini este un circ ieftin iar locatorii nu pot dormi până dimineața.Oare nu mai exista organe de ordine să pună țiganii la punct?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510