REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° ConstanÈ›a Lun., 9 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6847
18.4° ConstanÈ›a Luni, 9 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6847
 

Acțiuni ale Poliției, în minivacanța de Paște. Video

Acțiuni ale Poliției, în minivacanța de Paște. Video

Virgil STOIAN 7 mai 2024 | 16:03 702

În perioada 1 – 6 mai, poliÈ›iÈ™tii au acÈ›ionat pentru menÈ›inerea climatului de ordine È™i siguranță publică, astfel încât minivacanÈ›a prilejuită de ziua de 1 Mai È™i Sărbătoarea PaÈ™telui să se desfășoare în siguranță.

Actiuni ale Politiei, in minivacanta de Paste. Video

În această perioadă, în mediul urban È™i rural, precum È™i  pe litoralul Mării Negre, au acÈ›ionat zilnic aproximativ 450 de poliÈ›iÈ™ti din structurile operative, folosind peste 200 de autospeciale È™i aproximativ 15 aparate radar, pentru prevenirea producerii oricăror evenimente ce ar putea afecta siguranÈ›a cetăţenilor.

PoliÈ›iÈ™tii au acÈ›ionat cu precădere în zona lăcaÈ™urilor de cult, în noaptea de Înviere, precum È™i în zonele de agrement, dar È™i pe principalele artere de circulaÈ›ie.

De asemenea, a fost asigurată intervenția la evenimentele semnalate prin S.N.U.A.U. 112.

Astfel, în această perioadă, poliÈ›iÈ™tii au desfășurat 317 acÈ›iuni pentru menÈ›inerea ordinii È™i liniÈ™tii publice, creÈ™terea gradului de siguranță rutieră È™i prevenirea traficului È™i consumului de substanÈ›e interzise.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 1.075 de sancÈ›iuni contravenÈ›ionale, în valoare totală de peste 690.000 de lei.
De asemenea, au fost reÈ›inute în vederea suspendării 145 de permise de conducere, au fost retrase 73 de certificate de înmatriculare È™i au fost constatate 53 de infracÈ›iuni la regimul circulaÈ›iei rutiere.
Totodată, au fost luate două măsuri preventive È™i au fost depistate È™apte persoane date în urmărire.
În ceea ce priveÈ™te traficul È™i consumul de droguri, amintim că, la data de 4 mai a.c., poliÈ›iÈ™tii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate ConstanÈ›a, împreună cu procurorii DirecÈ›iei de Investigare a InfracÈ›iunilor de Criminalitate Organizată È™i Terorism – Serviciul Teritorial ConstanÈ›a, au prins în flagrant delict un cetățean care ar fi deÈ›inut, în scopul comercializării, droguri de mare risc.
La data de 5 mai a.c., poliÈ›iÈ™tii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate ConstanÈ›a, împreună cu procurorii DirecÈ›iei de Investigare a InfracÈ›iunilor de Criminalitate Organizată È™i Terorism – Serviciul Teritorial ConstanÈ›a, au documentat activitatea infracÈ›ională a două persoane (o femeie de cetățenie străină È™i un cetățean român), bănuite de săvârÈ™irea infracÈ›iunilor de trafic de droguri de risc È™i mare risc È™i efectuarea, fără drept, de operaÅ£iuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
Persoanele în cauză au fost depistate în zona porÈ›ilor de acces, respectiv în incinta unui festival care s-a desfășurat, în această perioadă, în staÈ›iunea Mamaia.
Față de acestea, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275