REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Joi, 12 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6850
17.7° Constanța Joi, 12 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6850
 

Acțiuni ale polițiștilor locali împotriva comercializării țigărilor minorilor, în Constanța

Acțiuni ale polițiștilor locali împotriva comercializării țigărilor minorilor, în Constanța

Andreea VLAICU 10 aprilie 2024 | 14:52 881

În cursul zilei de astăzi, polițiștii locali cu atribuții în domeniul activității comerciale au constatat că un operator economic vindea țigarete la bucată, încălcând normele legale în vigoare. Persoana juridică a fost sancționată contravențional cu o amendă în valoare de 5.000 lei.

Actiuni ale politistilor locali impotriva comercializarii tigarilor minorilor, in Constanta

În efortul nostru de prevenire și combatere a faptelor antisociale, în special a comerțului ilicit, sprijinul comunității este esențial. Ne-am propus să vă informăm cu privire la importanța cunoașterii și respectării legislației pentru prevenirea accesului minorilor la produse din tutun și nicotină.

Actiuni ale politistilor locali impotriva comercializarii tigarilor minorilor, in Constanta

Recent, au fost introduse modificări legislative care interzic vânzarea prin automate și vânzarea către persoanele care nu au împlinit 18 ani a țigaretelor electronice (care pot conține sau nu nicotină), a flacoanelor de reumplere pentru țigarete sau a dispozitivelor electronice pentru încălzirea tutunului.

Facem un apel la acțiune și colaborare și rugăm persoanele fizice sau juridice să respecte normele legale în vigoare și să nu vândă țigări persoanelor minore.

Actiuni ale politistilor locali impotriva comercializarii tigarilor minorilor, in Constanta

Apreciem spiritul civic al cetățenilor și îi îndemnăm să continue să ne semnaleze astfel de fapte la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Agentu Anagnoste Daniel este peste proxenent si acum ate curaj să dea amenzi pe ce bază a fost angajat acest individ. In familia lui se face trafic cu tigari de contrabandă si el la fel cu văru lui GIGI ROȘU ULTERIOR ARESTAT SI PUS SUB CONTROL JUDICIAR. investigați bine inainte de angazara indivizilor
1
0
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu,trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus! Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist! Folosesc Dusterul(masina politiei locale) in interes personal cand sunt de tura(am limba ascutita),plimb copii,nevasta mama,sora,frate,trai la locala Cernavoda!
2
1
Un lucru foarte bun. Bine ca l-ati dat afara din Directia Generala Politia Locala pe retardatul semianalfabet OLTEANU VALERIU. Daca iti inverzea terenul, acest dobitoc iti dadea amenda pentru iarba. Asemenea nemernici nu trebuie sa mai existe.
2
1

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275