REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Acțiuni de prevenire ale polițiștilor în trafic și în școli

Acțiuni de prevenire ale polițiștilor în trafic și în școli

Victor ROTARU 10 februarie 2023 | 12:03 548

La data de 9 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al formațiunilor subordonate au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor de circulație prin depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile rutiere privind acordarea de prioritate vehiculelor. Acțiunea s-a desfășurat pe DN2A și DN39, în municipiile Constanța, Mangalia, Medgidia și în orașul Cernavodă.

Actiuni de prevenire ale politistilor in trafic si in scoli

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat aproximativ 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 29.600 de lei, dintre care 23 pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, iar restul pentru alte abateri de la legislația rutieră.
Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 24 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

La data de 9 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor cu caracter antisocial.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.600 de lei, dintre care 2 la Legea 61/1991 și 3 la OUG 195/2002.
Totodată, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere.

La data de 9 februarie a.c., polițiși din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Compartimentul Proximitate, în colaborare cu reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog Constanța au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea manifestărilor violente, a formelor de bullying și a consumului de droguri în rândul minorilor, la Liceul Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” și Școala Gimnazială ”Spiru Haret” din municipiul Medgidia.

La data de 9 februarie a.c., polițiși din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a victimizării minorilor în cadrul Programului național ”Școala Siguranței Tedi”, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ”Petre Ispirescu” din municipiul Constanța. De asemenea, au desfășurat, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier, activități de prevenire a victimizării minorilor ca urmare a accidentelor rutiere.

Totodată, polițiștii, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Constanța, au desfășurat activități de prevenire a criminalității informatice, a victimizării minorilor și a traficului de persoane, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Liceul Teoretic Băneasa.
De asemenea, polițiștii au desfășurat activități de prevenire a violenței în familie la sediul Colegiului Comercial ”Carol I” Constanța.

La data de 9 februarie a.c., polițiși din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități informativ-preventive în rândul elevilor de la Liceul Tehnologic Crucea, în cadrul Proiectului de prevenire a violenței și a traficului de persoane în rândul elevilor ”Școală fără violență și droguri”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510