REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Acțiuni de prevenire ale polițiștilor în trafic și în școli

Acțiuni de prevenire ale polițiștilor în trafic și în școli

Victor ROTARU 14 februarie 2023 | 12:31 339

La data de 13 februarie a.c.,  polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia neacordării de prioritate, staționării neregulamentare și încălcării marcajului longitudinal continuu.

Actiuni de prevenire ale politistilor in trafic si in scoli

În urma activităților, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 1.700 de lei.
Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 2 permise de conducere.

La data de 13 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene și din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.000 de lei, dintre care 5 pentru depășirea limitei legale de viteză.

La data de 13 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor cu caracter antisocial.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.500 de lei, dintre care 9 la Legea 61/1991 și 6 la OUG 195/2002.

La data de 13 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități preventive în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 22 ”I.C. Brătianu” Constanța și Școala Gimnazială nr. 1 Cernavodă, pentru prevenirea manifestărilor de tip bullying în mediul școlar și conștientizarea consecințelor pe care le generează astfel de comportamente, în cadrul Campaniei locale ”Școală fără bullying”.

Totodată, în cadrul Proiectului de prevenire a violenței și a traficului de persoane ”Stop violenței în școală”, polițiștii au desfășurat activități informativ-preventive în rândul elevilor din cadrul Liceului Teoretic Murfatlar.

La data de 13 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități pentru prevenirea violenței în familie, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Liceul de Marină din Constanța.

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități pentru prevenirea victimizării minorilor și a consumului de substanțe interzise, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ”Petre Ispirescu” Constanța.

Totodată, polițiștii au acționat pentru prevenirea înșelăciunilor în zonele Brotăcei, Cireșica și Campus Universitar din Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677