REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Joi, 5 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6843
19.6° Constanța Joi, 5 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6843
 

Acțiunile de dezinsecție continuă în municipiul Constanța

Acțiunile de dezinsecție continuă în municipiul Constanța

Georgiana BOGLEA 3 iulie 2024 | 08:33 536

Vremea caldă duce la înmulțirea considerabilă a insectelor. De aceea, Primăria Municipiului Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție. Tratamentele împotriva țânțarilor, căpușelor, gândacilor sau păienjenilor au loc în tot orașul și în stațiunea Mamaia și se desfășoară în condiţii corespunzătoare, cu respectarea prevederilor legale de protecţie a mediului, a sănătăţii şi securităţii populaţiei.

Actiunile de dezinsectie continua in municipiul Constanta

Substanţa folosită, Perme Plus, este avizată de Ministerul Sănătăţii și are o acțiune insecticidă rapidă. Substanța este recomandată atât pentru controlul insectelor zburătoare, cât și târâtoare.

Actiunile de dezinsectie continua in municipiul Constanta

De asemenea, pentru a proteja copacii și a le favoriza o dezvoltare armonioasă, Primăria Constanța continuă stropirea lor împotriva dăunătorilor.

Actiunile de dezinsectie continua in municipiul Constanta

Substanța folosită, Kaiso Sorbie, acţionează atât prin contact cât și prin ingestie asupra unui număr mare de insecte dăunătoare, având și acţiune ovicidă. Substanța are o toxicitate redusă pentru arbori și arbuști, pentru om și animale. Tratamentul are acțiune de lungă durată datorită protecției împotriva razelor UV și rezistă la ploaie, cu condiția ca produsul să se usuce înainte de a începe să plouă.

Actiunile de dezinsectie continua in municipiul Constanta

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța precum și circumscripțiile sanitar-veterinare trebuie să ia toate măsurile de protecție  necesare (pentru familiile de albine) pentru evitarea contactului cu insecticidele.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu uitati primaria! acolo nu diluati substantele.
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516