REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Activitate de voluntariat „Pickleball la Constanţa“, organizată de Direcţia pentru Sport şi Tineret

Activitate de voluntariat „Pickleball la Constanţa“, organizată de Direcţia pentru Sport şi Tineret

A.F. 5 aprilie 2023 | 00:00 1319

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, alături de Fundaţia România Pro Culture, celebrează valorile prieteniei şi voluntariatului, contribuind astfel, în oraşul Constanţa, la realizarea celei de-a cincea ediţii a proiectului naţional „4/4PentruPrieteni" coordonat de Ambasada Statelor Unite ale Americii şi Filiala din România a Consiliilor Americane pentru Educaţie Internaţională American Councils for International Education - Romania.

Activitate de voluntariat „Pickleball la Constanta“, organizata de Directia pentru Sport si Tineret

Inspiraţi de gândurile remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă şi importantă a vieţii este: ce faci pentru ceilalţi?" şi urmând modelul Statelor Unite ale Americii, care sărbătoresc în aprilie Luna Voluntarului, Emil-Jan Ionescu-Nichita, directorul executiv adjunct al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa şi reprezentanţii Fundaţiei România Pro Culture, Marius Socea, Sergiu Brădean şi Nathan Whittaker, realizează o activitate de voluntariat intitulată „Pickleball la Constanţa, un mod excelent de a petrece timpul liber", pentru a populariza şi încuraja în rândul elevilor un stil de viaţă sănătos, o atitudine pozitivă faţă de comunitate, spiritul civic, toleranţa şi responsabilizarea socială, mişcarea sportivă, abilităţile sociale, competitive, de concentrare şi de lucru în echipă, spiritul de fair play, încrederea de sine, capacitatea de autodisciplinare, motivaţia, ambiţia şi angajamentul pe termen lung, precum şi abilitatea de a accepta victoria sau înfrângerea.

Activitate de voluntariat „Pickleball la Constanta“, organizata de Directia pentru Sport si Tineret

Între orele 10:00 — 13:00, la Complexul Sportiv Tomis - strada Flămânda nr. 11 din Constanţa, profesorii de educaţie fizică şi de învăţământ primar, Alexandra Mocanu, Neli Dimancea, Mirela Elena Cotoarbă, Adela Ivan, Iuliana Badiu, Nicoteta Zamfir, Marinela Koseoglu, Cristina Lomnoşanu, precum şi doamna director Florentina Ţigmeanu au participat la activitatea sportivă alături de elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 30 „Gheorghe Ţiţeica" din Constanţa şi inspectorul şcolar pentru educaţie fizică prof. Gabriel Georgescu şi au primit informaţii despre jocul de origine americană pickleball care îmbină elemente din tenisul de masă, tenisul de câmp şi badminton - , despre ce înseamnă sportul ca prietenie şi terapie, conduită şi comportament adecvat în comunitate, muncă în echipă, respectul faţă de coechipier, asumarea de sarcini, diversitate, egalitatea de șanse, toleranţă.

Activitate de voluntariat „Pickleball la Constanta“, organizata de Directia pentru Sport si Tineret

La final, voluntarii au fost recompensaţi cu diplome de participare din partea coordonatorilor principali ai proiectului naţional: Ambasada Statelor Unite ale Americii şi Filiala din România a Consiliilor Americane pentru Educaţie Internaţională.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In afara de faptul ca Romania nu mai are industrie agricultura si in general nu mai are nimic, Romania nu mai are nici sportivi si nici sporturi. Nu mai este competitiva pe plan sportiv. Nici pe plan sportiv. S a distrus tot. Multumim partenerilor strategici din occident. O sa votez AUR. Si eu si toti cunoscutii mei. Cca 2000 de persoane. M am saturat de USR PNL PSD.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016