REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Activități preventive ale polițiștilor constănțeni

Activități preventive ale polițiștilor constănțeni

Victor ROTARU 19 mai 2023 | 12:30 478

La data de 18 mai a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a portului sau folosirii fără drept de obiecte periculoase, în rândul elevilor de la Liceul Teoretic Negru Vodă, în cadrul Campaniei de prevenire a faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase în incinta unităților de învățământ preuniversitar. 

Activitati preventive ale politistilor constanteni

Totodată, împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Negru Vodă, au derulat activități de prevenire a violenței domestice, în rândul persoanelor din orașul Negru Vodă, în cadrul Proiectului ”Bright Sky”.
De asemenea, polițiștii au desfășurat activități de prevenire a victimizării minorilor și a disparițiilor de minori, la grădinițele ”Roboțel” și ”Mugurel” Constanța.

Totodată, au desfășurat activități de prevenire a portului sau folosirii fără drept de obiecte periculoase și a consumului de droguri, în rândul elevilor de la Liceul Tehnologic Topraisar, în cadrul Campaniei de prevenire a faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase în incinta unităților de învățământ preuniversitar și al Campaniei ”Dincolo de aparențe”.

La dat de 18 mai a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități de prevenire, la Liceul Tehnologic Topraisar și Școala Gimnazială Negru Vodă, în cadrul Campaniei de prevenire a faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase în incinta unităților de învățământ preuniversitar.

Totodată, au desfășurat activități informativ-preventive la Școala Gimnazială nr. 22 ”I.C. Brătianu” Constanța, în cadrul Campaniei ”Violența nu este o soluție, răspunderea îți aparține!” și Campaniei de prevenire a faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase în incinta unităților de învățământ preuniversitar.

De asemenea, au fost derulate acțiuni de instruire, a cadrelor didactice, cu privire la prevederile legale în domeniul violenței școlare. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016