REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Activități preventive pentru siguranța turiștilor 

Activități preventive pentru siguranța turiștilor 

Victor ROTARU 14 august 2023 | 14:42 665

În perioada 13-14 august a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informativ-preventive, în stațiunile Eforie și Năvodari. 

Activitati preventive pentru siguranta turistilor 

Astfel, polițiștii au luat legătura atât cu administratorii unităților de cazare, cât și cu personalul angajat, cărora le-au vorbit despre modurile de operare utilizate de persoanele care comit infracțiuni, cât și despre cum pot fi prevenite astfel de fapte. 

Totodată, au fost derulate acțiuni de prevenire a disparițiilor de minori și a plecărilor voluntare, a consumului de substanțe interzise și a traficului de persoane, în rândul turiștilor aflați pe litoral, în minivacanța prilejuită de Ziua Marinei Române.

 Pentru a evita situațiile de risc, polițiștii recomandă tinerilor: 

  • Menține un stil de viață echilibrat!  
  • Atunci când te confrunți cu o anumită problemă, discută cu părinții sau cu un profesor! Vei observa, astfel, că ți se vor contura potențiale opțiuni de rezolvare a situației!
  • Dezvoltă prietenii și relații sănătoase, evitând pe cei care te presează să utilizezi droguri sau să consumi alcool!
  • Unii dintre cunoscuții tăi ar putea să încerce să te convingă de faptul că este ”cool” să pleci de acasă câteva zile sau o perioadă mai mare de timp, fără să-ți anunți părinții... NU FACE ASTA! Discută cu prietenii tăi și explică-le ferm care sunt consecințele!  Dă tu dovadă de mai multă maturitate și responsabilitate!
     

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677