REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Actorii Phoebe Dynevor din "Bridgerton" şi Jacob Elordi din "Saltburn", nominalizaţi la trofeul BAFTA Rising Star

Actorii Phoebe Dynevor din "Bridgerton" şi Jacob Elordi din "Saltburn", nominalizaţi la trofeul BAFTA Rising Star

A.F. 15 ianuarie 2024 | 00:00 284

Vedeta din "Bridgerton", Phoebe Dynevor, actriţa Ayo Edebiri din serialul "The Bear" premiată la Globurile de Aur, şi actorul din "Saltburn" Jacob Elordi se numără printre nominalizaţii la trofeul EE Rising Star ce va fi atribuit la ediţia din acest an a premiilor decernate de Academia Britanică de Arte ale Filmului şi Televiziunii (BAFTA), transmite Reuters.

Actorii Phoebe Dynevor din 'Bridgerton' si Jacob Elordi din 'Saltburn', nominalizati la trofeul BAFTA Rising StarPhoebe Dynevor

Lista celor cinci nominalizaţi la trofeul EE Rising Star, dezvăluită miercuri, le include şi pe actriţele Sophie Wilde şi Mia McKenna-Bruce.

Actriţa britanică Phoebe Dynevor, în vârstă de 28 de ani, a devenit faimoasă datorită serialului de succes Netflix "Bridgerton" şi este cunoscută, de asemenea, pentru thrillerul "Fair Play".

"Urmăresc premiile BAFTA de când eram mică şi... sunt atât de uimită de talentul pentru care sunt recunoscută", a declarat Dynevor pentru Reuters.

Actorul australian Jacob Elordi s-a remarcat în seria pentru adolescenţi "Euphoria" şi prin portretizarea lui Elvis Presley în drama biografică "Priscilla" a Sofiei Coppola. Cel mai recent rol pentru tânărul în vârstă de 26 de ani a fost în thrillerul satiric "Saltburn".

Colega sa, actriţa australiană Sophie Wilde, în vârstă de 26 de ani, a jucat în filmul horror "Talk to Me" şi este cunoscută, de asemenea, pentru serialul comedie-dramă "Everything Now", citează Agerpres.

Actriţa americană Ayo Edebiri a câştigat duminică un premiu la Globurile de Aur pentru portretizarea unui chef în drama culinară "The Bear". Tânăra de 28 de ani s-a remarcat, de asemenea, în filmele "Bottoms" şi "Spider-Man: Across the Spider-Verse", citează Agerpres.

Născută în Marea Britanie, Mia McKenna-Bruce, în vârstă de 26 de ani, a jucat în "How to Have Sex" şi este cunoscută, de asemenea, pentru producţia "Persuasion", bazată pe romanul cu acelaşi nume scris de Jane Austen.

Printre câştigătorii anteriori ai premiului, care este decis prin vot de public, se numără Daniel Kaluuya, distins cu Oscar, vedeta din "Spider-Man" Tom Holland şi actriţa din "No Time To Die" Lashana Lynch.

Premiile BAFTA Film vor fi decernate la 18 februarie la Londra.

Lista completă a nominalizaţilor va fi anunţată săptămâna viitoare. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166