REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
29.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Actorul Anthony Anderson va fi gazda galei de decernare a premiilor Primetime Emmy

Actorul Anthony Anderson va fi gazda galei de decernare a premiilor Primetime Emmy

A.F. 15 decembrie 2023 | 00:00 200

Actorul Anthony Anderson va fi gazda celei de-a 75-a ediţii a ceremoniei de decernare a premiilor Primetime Emmy, care va avea loc pe 15 ianuarie, după ce gala a fost amânată din cauza grevelor desfăşurate la Hollywood în 2023, informează Reuters.

Actorul Anthony Anderson va fi gazda galei de decernare a premiilor Primetime EmmyAnthony Anderson

Anthony Anderson a interpretat rolul principal în serialul de comedie ''Black-ish'', pe care l-a şi produs şi care i-a adus 11 nominalizări la Primetime Emmy Awards în ultimii ani.

Ceremonia de decernare a premiilor Primetime Emmy a fost programată iniţial pentru a fi difuzată de postul de televiziune Fox pe 18 septembrie, iar nominalizările pentru cele mai râvnite trofee din industria televiziunii americane au fost anunţate în iulie, cu puţin timp înainte ca actorii de la Hollywood să urmeze exemplul scenariştilor şi să declanşeze, la rândul lor, o grevă.

''Acum, că dificultăţile cu care s-a confruntat industria noastră sunt de domeniul trecutului, ne putem întoarce la ceea ce iubim - să ne îmbrăcăm elegant şi să ne celebrăm. Nu există un moment festiv mai bun, care să aducă împreună comunitatea creativă, decât cea de-a 75-a ediţie aniversară a Emmy Awards'', a declarat Anthony Anderson, citat într-un comunicat al organizatorilor galei.

''Când postul Fox m-a rugat să fiu gazda acestei transmisiuni istorice, am fost extrem de fericit că Taylor Swift a fost indisponibilă, iar acum de-abia aştept să fac parte din cea mai importantă noapte a industriei de televiziune'', a adăugat el.

Ceremonia va fi transmisă live pe 16 ianuarie, de la ora 01:00 GMT, de la Peacock Theater, situat în complexul L.A. Live, din centrul oraşului Los Angeles.

Allison Wallach, preşedinta producţiilor de tip reality-show în cadrul Fox Entertainment, crede că Anderson este ''perfect'' pentru această misiune după ce a fost gazda ''We Are Family'', o emisiune-concurs muzicală prezentată anterior de actorul Jamie Foxx.

''Anthony este cunoscut pentru umorul, generozitatea şi spontaneitatea sa, aşa că va oferi cu siguranţă publicului din sala de spectacol, precum şi celor care privesc de acasă, o seară de neuitat'', a spus adăugat ea.

Anthony Anderson este cunoscut şi datorită rolurilor sale din filme precum ''Kangaroo Jack'' şi ''Transformers, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513