REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Actorul celebru care s-a născut în urma unui viol. Modul brutal în care a aflat 

Actorul celebru care s-a născut în urma unui viol. Modul brutal în care a aflat 

A.F. 6 iunie 2024 | 00:00 181

Michael Richards se pregătește să lanseze cartea „Extrances And Exits” pe data de 4 iunie. În ea se regăsesc detalii mai puțin cunoscute despre actorul din serialul „Seinfeld”. Se pare că acesta s-a născut în urma unui viol despre care a aflat târziu, de la mama sa. 

Actorul celebru care s-a nascut in urma unui viol. Modul brutal in care a aflat Michael Richards

Actorul Michael Richards a fost născut în urma unui abuz sexual

În primii ani de viață, vedeta de la Hollywood a fost mințită în privința identității tatălui său. În primă fază, mama sa i-a spus că cel care i-a dat viață a murit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, însă ulterior și-a dat seama că adevărul era altul.

A doua oară, femeia i-a spus că tatăl său ar fi murit într-un accident rutier, însă nici de această dată nu avea să îi spună adevărul. Când Michael Richards a crescut și a început să își caute tatăl, mama lui a recunoscut, în cele din urmă, că i-a dat naștere fiului ei în urma unui viol.

Phyllis Nardozzi, mama actorului i-a spus, de asemenea, că a vrut să facă avort, însă acest lucru era ilegal în anul 1949. S-a gândit chiar și la varianta de a-l da spre adopție, însă pe parcursul sarcinii a realizat că trebuie să își crească copilul singură. Michael Richards a avut un șoc la aflarea poveștii adevărate și a recunoscut că mereu a simțit o lipsă de afecțiune.

Drama celebrului actor din Seinfeld

„A trebuit să accept faptul că n-am fost dorit și că mama a vrut să scape de mine. A trebuit să aprofundez situația, pentru că descoperisem că furia mea provenea dintr-un sentiment de mare inferioritate.

Am avut întotdeauna o irascibilitate, care provine din faptul că n-am fost dorit, n-am fost acceptat, n-am fost înțeles, n-am fost de-ajuns pentru a fi plăcut sau iubit”, a declarat Richards Michael.

Chiar și numele de familie a fost inventat de mama sa, pentru a putea să păstreze secretul pe parcursul copilăriei lui Richard. Faimosul actor din „Seinfeld”, care a refuzat o stea pe Walk of Fame, dar și alte oferte profesionale a fost diagnosticat cu cancer la prostată, în anul 2018, însă a învins boala după ce a urmat mai multe tratamente, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510