REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.3° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Actorul din „Creed 3”, Jonathan Majors, a fost arestat pentru agresiune și hărțuire

Actorul din „Creed 3”, Jonathan Majors, a fost arestat pentru agresiune și hărțuire

Valentina CAMARA 28 martie 2023 | 00:00 303

Celebrul actor din "Creed III", Jonathan Majors, a fost arestat la New York pentru acuzații de agresiune și hărțuire. Departamentul de Poliție din New York a precizat că o femeie, în vârstă de 30 de ani, a suferit răni minore la cap și la gât și a fost transportată la spital în stare stabilă. Imediat după ce starul a fost arestat, armata americană a retras noile reclame în care apare starul din Creed III.

Actorul din „Creed 3”, Jonathan Majors, a fost arestat pentru agresiune si hartuire

Nu cu foarte mult timp în urmă, actorul Jonathan Majors a prezentat un premiu în cadrul premiilor Oscar. Alături de el era și colegul său din Creed III, Michael B. Jordan. În cursul zilei de sâmbătă, Jonathan Majors a fost arestat în Manhattan, în urma unei dispute domestice.

Clebrul actor din "Creed III", Jonathan Majors, în vârstă de 33 de ani, a apărut în instanță, în cursul zilei de sâmbătă, pentru a fi pus sub acuzare și a fost eliberat fără cauțiune.

Într-o plângere, el a fost acuzat penal că a lovit femeia cu mâna, provocându-i o rană în spatele urechii. Mai mult decatat atât, a fost precizat și faptul că actorul a apucat-o de mână și de gât și i-a provocat vânătăi.

Priya Chaudhry, avaocatul starului internațional, a precizat că acesta este nevinovat. Aceasta a menționat că incidentul în cauză s-a petrecut într-un vehicul, iar șoferul care a fost martor ar ajuta la învinovățirea actorului.

Autoritățile americane au retras reclamele în care apărea starul

Jonathan Majors a devenit celebru după lansarea proiectului "The Last Black Man în San Francisco", în anul 2019.

După incidentul petrecut, armata americană a declarat că va retrage temporar noile reclame de campanie în care apare celebrul actor.

"Prudența ne impune să ne retragem reclamele până când ancheta privind aceste acuzații va fi finalizată", a declarat Laura DeFrancisco, purtător de cuvânt al Biroului de Marketing al Armatei.

Actorul de la Hollywood a devenit cunoscut în filmul The Last Black Man in San Francisco din 2019 și a apărut în Ant-Man and the Wasp: Quantumania, lansat în acest an de Marvel, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303