REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Actorul Tom Holland: 'Plec de pe social media. Este foarte dăunător pentru starea mea mentală'

Actorul Tom Holland: 'Plec de pe social media. Este foarte dăunător pentru starea mea mentală'

Replica API 17 august 2022 | 00:00 876

Tom Holland, actorul Spider-Man, a anunțat că se retrage din social media, deoarece consideră că aceasta poate fi „dăunătoare" pentru sănătatea sa mintală, potrivit BBC, informează Mediafax.

Tom Holland

Holland, în vârstă de 26 de ani, este ultima vedetă care a discutat despre modul în care rețele precum Twitter și Instagram pot avea efecte dăunătoare.

„Nu, nu, nu: Consider că Instagram și Twitter sunt suprastimulante, sunt copleșitoare. Mă las prins și intru în spirală atunci când citesc lucruri despre mine online și, în cele din urmă, este foarte dăunător pentru starea mea mentală. Așa că am decis să fac un pas înapoi și să șterg aplicația", a anunțat actorul prin intermediul unui videoclip postat online, citează stiripesurse.ro.

Holland joacă rolul supereroului în Spider-Man: No Way Home, film pe care criticii l-au lăudat anul trecut la lansare și care a avut un succes enorm la box office.

În videoclipul, postat pentru cei 67 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, Holland a profitat de ocazie pentru a promova o organizație caritabilă dedicată încurajării sănătății mentale în rândul adolescenților.

Actrița și cântăreața Selena Gomez a remarcat în urmă cu câțiva ani că social media a fost „teribilă" pentru generația ei, îndemnând oamenii să își stabilească limite de timp pentru activitatea online. Alte vedete, precum Ed Sheeran, Camila Cabello și Demi Lovato s-au retras din social media pentru anumite perioade de timp.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cred ca tu arati mai bine, in mm. asta la 20 de ani era mai realizat in viata decat a fost toata familia ta de rable in toata istoria voastra de maimute chelioase
0
0
cred ca-i dauneaza orice!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510