REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Actrița Lucy Hale sărbătorește un an fără alcool

Actrița Lucy Hale sărbătorește un an fără alcool

Valentina CAMARA 17 februarie 2023 | 00:00 360

Lucy Hale a marcat primul an fără alcool. Actrița a recunoscut că a fost dependentă de alcool și de mai bine de un an a reușit să nu mai consume. Vedeta a făcut publică reușita ei într-o postare pe Instagram, de Ziua Îndrăgostiților.

Actrita Lucy Hale sarbatoreste un an fara alcool

Actrița Lucy Hale a fost dependentă de alcool și în urmă cu puțin timp a aniversat un an de sobrietate. Vedeta le-a împărtășit fanilor lupta ei cu consumul abuziv de alcool în cadrul unei postări din data de 14 februarie.

Actrița Lucy Hale a renunțat la alcool de un an

„O postare alternativă de Ziua Îndrăgostiților”, a scris Hale în descrierea postării în care a inclus o poză cu un tort pe care l-a avut pentru prima aniversare a sobrietății. Celebra actriță a renunțat la băuturile alcoolice în ianuarie 2022.

 „Această postare este despre iubirea de sine și despre cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Pe 2 ianuarie am sărbătorit un an de sobrietate.

În timp ce această experiență este în mare parte privată, am simțit în seara asta că trebuie să transmit oricui duce o luptă că nu este singur și că este iubit.”, a mai scris actrița de 33 de ani în cadrul postării.

La scurt timp, actorii care au jucat alături de ea în “Pretty Little Liars” i-au arătat sprijinul lor. Shay Mitchell și Sasha Pieterse au comentat cu emoticoane pentru a-și arăta susținerea. Troian Bellisario, pe de altă parte, i-a scris un mesaj în care a felicitat-o.

„Este dovadă de curaj. Este cool. Este inspirațional. Meriți toată iubirea de sine și toată iubirea de la alții care vine la pachet.”, a scris Bellisario.

Anterior, Hale a mai renunțat la alcool și în 2017. Ea a menționat că alcoolul a ajutat-o să devină sociabilă și asta acontribuit la problemă.

Totodată, recent, actrița a vorbit despre decizia ei de a nu fi într-o relație decât dacă este cu adevărat persoana pe care și-o dorește. De câțiva ani, aceasta nu a mai avut o relație oficială, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303