REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Actrița Magda Catone a fost exclusă din PNL

Actrița Magda Catone a fost exclusă din PNL

A.F. 22 martie 2024 | 00:00 1116

Actrița Magda Catone a fost exclusă din PNL. Decizia a fost luată de membrii Biroului Politic PNL Sector 2 după ce aceasta nu ar fi respectat disciplina de partid și s-ar fi opus constant viziunii politice a partidului.

Actrita Magda Catone a fost exclusa din PNLMagda Catone

Imediat după ce a primit vestea, Magda Catone a spus că este o decizie nedreaptă și că după 40 de ani, cariera sa se încheie neașteptat.

Mai mult, actrița spune că speră să nu fie o decizie definitivă şi că ar vrea să meargă mai departe pentru a-şi continua proiectele culturale pe care le-a început, însă vrea să pună pe primul loc bunăstarea comunităţii.

Împreună cu actrița, și viceprimarul Adrian Costache a fost exclud din PNL din același motiv, scrie realitatea.net.

Ce a spus Magda Catone la TV

Magda Catone și-a exprimat punctul de vedere asupra acestei decizii surprinzătoare a formațiunii politice, într-o intervenție la Realitatea TV.

"Intenționez să vorbesc asta cu șefia partidului, pentru că nu sunt lucruri lămurite și nici comunicate corect. Sunt sărite niște niște etape în dialogul nostru în partid, Sunt lucruri pe care le-am făcut foarte bine și am fost bine apreciați în măsură în care am fost uniți. La un moment dat a apărut o facțiune, o dorința de alianța, ea s-a resetat, nu s-a anunțat nici oficial că lucrul asta nu mai funcționează, este puțîn o neclaritate pe care eu nu pot să o analizez, nu pot să o explic acuma, nu ține de mine.

Eu sunt un om de artă, să spunem, nu am altfel de pretenții, vreau să fac ceva pentru comunitate. Am îndrăznit să inițiez un proiect pentru recuperarea unui spațiu cultural care se numește cinematograful din Stradă Avrig Nr.1, care poate deveni un centru cultural, un teatru, i-am dat chiar o titulatura cu numele lui Lucian Pintilie. Proiectul acesta a trecut în cadrul unei ședinte de la sectorul 2. Am fost votată, susținută de toți ceilalți din echipa, mai puțîn cei din PNL. Așa nu mi se pare corect și mai mult de atât nu pot să va spun. Voi avea mai multe date despre ceea ce se întâmplă cu mine și cu noi. O să aveți informații și de la mine și de la colegii mei.

Analiză nu îmi aparține, nu sunt lider, ci doar consilier. Analiză mea este strict pe poziția mea, eu votez ceea ce aparatul decide. Lucrurile sunt foarte avizate de anumite de comisii de specialitate, juridic, de mediu, de educație, de cultură. Noi împlinim aici umăr la umăr, și cu celelalte partide, ce-și dorește comunitatea. Facem lucruri în calitatea noastră de consilieri pentru comunitate pentru oameni. Nu doar pentru lideri vremelnici", a spus actrița, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Seamănă cu Cruela din 101 dalmatieni
0
0
Urata a fost toată viata,ce cauta ea artista nu stiu
0
2
Ciulei de blana sa ma iei plangi la doamna Magda sa iti dea si tie o farfurie de ciorba
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510