REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Actrița Maia Morgenstern, șocată după ce a vorbit cu rudele din Israel

Actrița Maia Morgenstern, șocată după ce a vorbit cu rudele din Israel

A.F. 10 octombrie 2023 | 00:00 633

Maia Morgenstern a transmis un mesaj emoționant după ce teroriștii au atacat Israel. Cunoscuta actriță a vorbit despre legătura cu familia ei rămasă acolo.

Actrita Maia Morgenstern, socata dupa ce a vorbit cu rudele din IsraelMaia Morgenstern

Maia Morgenstern, a trimis un mesaj emoționant după ce teroriștii au atacat Israel. În cadrul mesajului, această a vorbit despre legăturile strânse ce o unesc cu familia ei rămasă în țara aflată sub asediu și a împărtășit cu fanii săi gândurile și sentimentele sale.

În clipul de pe rețeaua de socializare, Maia Morgenstern a mărturisit că a vorbit la telefon cu unchiul ei din Israel, încercând să își stăpânească lacrimile și suspinele. Actrița a dezvăluit că a simțit nevoia de a vorbi cu cineva, de a obține încurajarea de care avea nevoie în acele momente de groază și teroare. Unchiul ei i-a dăruit curaj și putere, iar Maia Morgenstern a simțit nevoia de a împărtăși acest sentiment cu ceilalți, cu întreagă lume.

Actrița a subliniat că nevoile de echilibru, încredere în viață, speranța, justiție, dreptate și pace sunt esențiale pentru o țară că Israel, care a făcut față multor provocări și neînțelegeri de-a lungul timpului. Maia Morgenstern a subliniat importantă solidarității și a păstrării conexiunii cu familiile din zonele afectate de violență, dar și pe cea a armoniei și a pașilor în procesul de pace.

„O nouă zi. Am vorbit ieri mult la telefon cu familia mea din Israel, singurii pe care îi mai am. Eram panicată, eram speriată, eram îngrozită, eram speriată, eram îngrozită, eram revoltată. I-am sunat aproape plângând, încercând să-mi stăpânesc suspinele, lacrimile. Au vorbit cu mine, unchiul meu. Am vorbit mult, atâta cât am simțit. M-a emoționat. Mi-a dat curaj și putere. Nevoia de echilibru, încrederea în viață, speranța, nevoia de justiție, de dreptate, de pace. Atâta forță și putere mi-au dat. Atât nevoie de echilibru, ai Israel pentru viață.”, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513