REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Actrița Monica Odagiu, la volanul mașinii care a ucis un bărbat de 35 de ani, în București

Actrița Monica Odagiu, la volanul mașinii care a ucis un bărbat de 35 de ani, în București

A.F. 10 aprilie 2023 | 00:00 7158

Actrița Monica Odagiu era la volanul mașinii care a ucis un bărbat în vârstă de 35 de ani din București. Potrivit primelor informații, Monica Odagiu a declarat că pietonul a sărit în fața mașinii.

Actrita Monica Odagiu, la volanul masinii care a ucis un barbat de 35 de ani, in BucurestiMonica Odagiu

Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu, sora Monicăi, a spus și el, de asemenea, că pietonul era în stare de ebrietate și a traversat neregulamentar.

„La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Rutieră, scrie antena3.ro.

Actrita Monica Odagiu, la volanul masinii care a ucis un barbat de 35 de ani, in Bucuresti

Monica Odagiu: Pietonul a sărit în fața mașinii

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc“, a declarat Monica Odagiu.

”S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuia. Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală, cert este că s-a întâmplat asta.

Mai multe detalii nu putem oferi acum, până nu se termină ancheta poliției. În rest, cam atâta pot să vă spun”, a declarat și Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu, sora Monicăi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai dar ce specialisti mai sunteti voi si in ale soferiei si in ale cunoasterii oamenilor! Stiti sa aruncati cu rahat in toti: ala e asa, aia e nu stiu cum. Dar pe voi v-ati vazut in oglinda mai gunoaielor? Hai ciocu' mic si joc de glezna ca sunteti prea imbecili!
2
1
CRED CA DOSR RROMANIA S-A UMPLUT DE HARTISTI SI HARTISTE,DIVE STARURI DE RENUME INTERGALACTIC DE CARE NU AU AUZIT DECAT EI SI FAMILIA
7
0
Nu este Noua Dreaptă sau AUR la guvernare deci va scăpa cu basma curată.
4
6
mare artista! canta la fluerul piciorului!
7
5
Este artista la voi?.Daca canta la saxofon este artista?.
12
3
Nu le-ar fi rusine ,vedetele ......, ,nu au demnitate să-și recunoască vina , .. s-a aruncat victima pe trecerea de pietoni pentru că acolo este pata de sănge. .....Era doar un om ,da,pe oamenii de rănd nimeni nu-i apară,desi nu sunt vinovati ii inculpă ... .a mai si murit ...dar constiința damnei actrite poate fi stearsa că a condus precum un ROBOT DEFECT masina .Unde-i preventia care se invată la MAREA SCOALĂ DE SOFER ..
15
14
ea e o toapa p*****a iar ala n-a mai avut zile, restul sunt povesti!
20
8
De unde știa ca era beat mort?Ia pus ea fiola?
20
9
Indiscutabil site-ul asta este vizitat si citit in proportie de 80 % de oameni lipsiti de materie cenusie, frustrati si tristi pana in panzele albe. La orice stire sau subiect, stau si arunca cu cacaat in toti. De dimineata si pana seara satureaza sectiunea de comentarii numai cu frustrarile personale. Luati-va ba o viata ca o sa muriti in frustrari si anonimat in spatele unui monitor. Urate caractere de oameni.
29
16
Ălora de mai jos. LooooooL
10
10
e femela ace re brata arhetipala, la fel da Odagiu. Auzi la ea, masina a ucis. Nu fa, tu l-ai calcat.
17
16
Cum pwla mea sa aruncat omul in ghiarele morții. Doar o 3.14zdă proastă poate debita aşa ceva
21
23
Actrita pulii. Era cu ochii in telefon. Nu conteaza ca ala era beat sau treaz.....la puscarie sa fie fwtwta in c*r.
19
21
Două figurante cu mintea-n nori.Când esti constientă,atentă si cu bun simț poti să eveti sau să faci ca impactul sa nu fie violent dar cand ai numai basini in c*r ....se intănplă tragedii.Mie mi-a sarit un căine ,în fată ,pe trecerea de pietoni ,dar miscsorând viteza la 30 km in apropierea trecerii si fiind atenta mi-a fost usor să frânez iar reactia căinelui a fost să latre și să-și continue drumul
15
19

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303