REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Acuzat de TRĂDARE, Marcel Vela REACȚIONEAZĂ! Informația apărută în spațiul public, RĂSTURNATĂ!

Acuzat de TRĂDARE, Marcel Vela REACȚIONEAZĂ! Informația apărută în spațiul public, RĂSTURNATĂ!

Replica API 9 iunie 2021 | 00:09 1376

După ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Marcel Vela ar fi trecut în tabăra lui Florin Cîțu, Bugetul.ro l-a contactat pe fostul șef al Internelor, scrie bugetul.ro

Președinte al PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, a precizat, pentru Bugetul.ro, că filiala pe care o conduce a votat susținerea candidaturii lui Ludovic Orban la șefia PNL.

„Filiala PNL Caraș-Severin a votat susținerea candidaturii lui Ludovic Orban”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, Marcel Vela.

În luna martie a acestui an, Biroul Politic Judeţean al filialei PNL Caraş-Severin a adoptat decizia de susţinere la următorul Congres a candidaturii preşedintelui PNL, Ludovic Orban, pentru un nou mandat în această funcţie.

„A reuşit să unească partidul, să câştige alegeri, să-l aducă la guvernare, dar mai ales să fie un premier performant, în cea mai grea perioadă prin care a trecut România”, a afirmat liderul organizaţiei Marcel Vela, la acea vreme, conform Ziuadevest.ro.

Mare atenție! Conform statutului, un candidat are nevoie de 10 filiale ca să-i susțină candidatura pentru a se înscrie în cursă, iar o filială poate susține atât unul, cât și mai mulți candidați care participă la competiția internă. Susținerea candidaturii unui dintre participanți nu înseamnă obligatoriu votarea sa.

Până la această oră, și-au anunțat candidatura pentru șefia PNL Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parca Catu ar fi un mare competent! Si-a demonstrat coeficientul de inteligenta la examenul de treapta la liceu...
4
1
doi incompetenti
4
1
Hai Vela-Manivela, recunoaste, ca fum fara foc nu iese!
5
1
Sunt doi talhari !
8
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677