REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Acuzație de „ucidere din culpă prin ricoșeu“, în dosarul exploziilor de la Crevedia

Acuzație de „ucidere din culpă prin ricoșeu“, în dosarul exploziilor de la Crevedia

A.F. 28 mai 2024 | 20:41 427

Apar noi amănunte în cazul exploziilor devastatoare de la Crevedia! O acuzație de ucidere din culpă, "prin ricoșeu", a fost formulată în dosarul exploziei devastatoare de la o stație GPL din Crevedia, din luna august a anului trecut. Șase persoane au murit ca efect direct al deflagrației și alte 50 au fost rănite.

Acuzatie de „ucidere din culpa prin ricoseu“, in dosarul exploziilor de la Crevedia

În ciuda urmărilor dezastrului, patronii staţiei, Daniel Ionuţ Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stângă, sunt cercetați în arest la domiciliu, potrivit realitatea.net.

"În ordonanță mamut de 175 de pagini in cazul Crevedia apar noi acuzații cu privire la explozia care a luat vieți. În cazul familiei Barbu, unde mama a suferit arsuri pe 90% din corp iar soțul care a văzut-o la propriu arzând a făcut infarct, s-a dispus schimbarea încadrării prin aducerea unei noi acuzații de ucidere din culpa prin ricoșeu.

Acuzatie de „ucidere din culpa prin ricoseu“, in dosarul exploziilor de la CrevediaCosmin Ionuţ Stângă, Daniel Ionuţ Doldurea

Daune de câteva milioane de euro

Astfel observăm ca Doldurea si Stanga împreună cu firma FLAGAS sunt acuzați de faptul ca ar fi ucis din culpa pe soțul care si-a văzut soția arzând si care a făcut stop cardiorespirator ca urmare a acestui episod.

Reamintesc ca aici daunele cerute de familii se ridica la câteva milioane de euro.

Un alt element necunoscut pana acum este si faptul ca fiul soților Barbu, parte vătămată si urmaș al lor, este chiar fost angajat din FLAGAS SRL și cunoaște tot ceea ce se întâmplat in aceasta societate", a transmis avocatul Adrian Cuculis, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016