REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.7° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
22.7° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Acuzații dure: Mirela Vaida ar fi băut o sticlă de whisky în patru ore și ar fi bătut un coleg de platou

Acuzații dure: Mirela Vaida ar fi băut o sticlă de whisky în patru ore și ar fi bătut un coleg de platou

A.F. 22 iunie 2023 | 00:00 768

Mirela Vaida, în vârstă de 41 de ani, este prezentatoarea emisiunii "Acces Direct". De asemenea, acum doi ani, ea a participat la show-ul "Te cunosc de undeva!", o altă producție difuzată de Antena.

Acuzatii dure: Mirela Vaida ar fi baut o sticla de whisky in patru ore si ar fi batut un coleg de platouMirela Vaida

Au ieșit la iveală detalii șocante de la filmările cu prezentatoarea TV Mirela Vaida. Se pare că Mirela Vaida ar fi fost implicată într-un incident tumultuos și ar fi manifestat comportament violent, dezamăgită de situație.


Conform cancan.ro, se pare că Mirela Vaida ar fi sosit la filmări cu o atitudine hotărâtă, iar în intervalul orar 10:00 - 14:00 ar fi consumat o sticlă de whisky pentru ”a-și face curaj”!  A venit momentul în care a trebuit să apară în emisiune, și s-a îmbrăcat într-o deghizare a artistului Pepe. Unul dintre producători i-ar fi făcut o glumă spunându-i că ar avea nevoie de o pungă de semințe pentru a semăna și mai mult cu artistul, citează stiripesurse.ro.

Se pare că Mirela Vaida ar fi fost afectată de consumul de alcool și ar fi ajuns să apele la gesturi violente. De asemenea, și ceilalți participanți la emisiunea "Te cunosc de undeva!" au observat că prezentatoarea de la "Acces Direct" nu se afla într-o stare normală.

"Parcă e băută!", s-ar fi exprimat unul dintre aceștia. Mirela Vaida a auzit comentariul și ar fi replicat: "Ei bine, vreau să fiu ca Pepe!". La care a venit o ripostă imediată: "Și ce, Pepe cântă beat?".

Acum o lună, Amalia Bellantoni, cunoscută pentru participarea sa la emisiunea "Chefi la cuțite", a avut cuvinte dure la adresa lui Mirelei Vaida, susținând că aceasta este o persoană complet diferită în spatele camerelor de filmat.

“Mirela devenise foarte invidioasă pentru că lumea ne compara. Deseori mă jignea, spunea că soțul meu este un prost, că este manipulat de mine. Era foarte invidioasă că eu vorbeam întotdeauna despre familie, despre copii. Ea este o femeie frustrată care, am înțeles, ar avea probleme în familie. Ea este invidioasă pe viața mea cu soțul meu, că avem un nivel financiar destul de bun. Soțul ei pleacă de acasă câte două săptămâni. Vine la ea o dată la două săptămâni”, a spus Amalia Bellantoni.

Stiripesurse.ro a incercat contactarea Mirelei Vaida pentru obținerea unui punct de vedere dar pana la această oră nu s-a reusit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de aia sunt vedete ca beau o sticla de wiski in 4 ore . meserie si profesionalism dovedit clar . vai , vai
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768