REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Adara Tramundana, agățată de DNA pentru o țeapă de 170.000 de euro

Adara Tramundana, agățată de DNA pentru o țeapă de 170.000 de euro

Virgil STOIAN 10 noiembrie 2023 | 00:00 14394

Ana Maria Tramundana (Adara) este un personaj controversat în județul Constanța și nu numai. Ea este cunoscută, în principal, pentru nenumăratele țepe pe care le dă colaboratorilor săi, prin intermediul ONG-urilor pe care le conduce, direct sau indirect. Asociația Orchestra Simfonică București, Asociația Culturală Mamaia Copiilor, Fundația Umanitară Clopot, Asociația Teatrelia, Asociația Culturală Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului, Asociația Eurocult, Asociația Philson Young, Asociatia Art Society Center, Asociatia Sine Qua Non, sunt câteva dintre asociațiile care au datorii către furnizori. Unul dintre cei înșelați, fiind vorba despre Laurențiu B., i-a făcut acesteia plângere penală la DNA, fiind prima de acest fel pentru Adara. Bărbatul a fost prejudiciat cu aproximativ 170.000 de euro, potrivit propriilor spuse.

Adara Tramundana, agatata de DNA pentru o teapa de 170.000 de euro Adara Tramundana

Cel care a depus plângerea penală la DNA Adarei Tramundana a explicat despre ce este vorba, inclusiv suma pe care femeia i-ar datora-o: „A fost vorba de mai multe proiecte, ocupându-mă inclusiv de partea asta de presă, promovare, marketing și tot ce înseamnă asta. Am încercat să recuperez prejudiciul care la mine este de 160-170 de mii de euro, o parte din acești bani fiind datorii către ANAF, eu am rămas cu impozitele neplătite și am chiar poprire. Acest prejudiciu s-a adunat pe parcursul a șase ani. În afară de Adara mai sunt implicate alte trei persoane. Ea din 2018 nu mai apare nicăieri, a împărțit firmele peste tot. Eu doresc să îmi recuperez banii pe care mi-i datorează” a declarat Laurențiu B. pentru Replica de Constanța.

Adara Tramundana, agatata de DNA pentru o teapa de 170.000 de euro DNA Constanța

Pe plan local - alți țepuiți de Ana Maria Tramundana

Femeia participa, prin asociațiile sale, la licitațiile Primăriei Constanța, în vederea organizării evenimentelor culturale, și, de fiecare dată, cum-necum, ieșea câștigătoare. Ulterior, Tramundana contracta diferite firme pentru prestarea serviciilor pe care, teoretic, le plătea cu banii decontați de la administrația locală. Numai că, de cele mai multe ori, nu și-a respectat angajamentele, bătându-și joc, pur și simplu, de munca și cinstea celor cu care colabora. Furnizorii ajungeau să se roage de femeie să le fie plătite serviciile în baza cărora au fost emise facturi, însă, de fiecare dată, Adara și interpușii ei se eschivau. Ba că nu sunt bani, ba că sunt și plătește mâine, ba nu mai răspundea la telefon. Primul pas către tragerea la răspundere a Adarei Tramundana a fost făcut prin plângerea penală făcută la DNA. Vom reveni în zilele următoare cu alte isprăvi și matrapazlâcuri ale Adarei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si eu fac parte din cei tepuiti de specimenul asta. Ce-i drept cu o suma mai mica, dar daca te gandesti ca sunt atatia tepuiti pentru sume mai mici si care nu s-au obosit sa faca plangere, realizezi ca aceste sume mici adunate la ea in buzunar fac o suma maricica. Poate asta este inceputul si vor fi mai multi care sa faca plangere. Zdreanta asta nu merita sa fie libera!
2
0
Cică fi-su e ceva student prin Norvegia Danemarca. Mare minune dacă nu aflam ceva și de niște droguri.
0
0
Asta-i caracterul oamenilor din zona asta balcanică. Oamenii fără cuvânt, vulgari,răutăcioși, hoți, nesimțiți. Corcituri tigano-turco-machidonesti.Pentru ei toți ceilalți sunt p****i,moldoveni sunt împuțiți,ucrainienii sunt bețivi doar ei sunt șmecheri de pe litoral.De fapt au fost și-au rămas niște jeguri umane .Tigano-kustange
2
1
Dacă tranundana a furat banii, ce a făcut cu ei? Un om de mare ajutor este Ispas Valentin catalin care lucrează la focus. El stie de bani și de adara asta.
2
0
Ulciorul nu merge de multe ori la apa. ia apa barca pe care scrie Tramundana . Era de așteptat și o și merita. Ispas, Bunduc și mai ales Mandache: vestele de salvare ca e de nașpa.
3
0
Vinovații vor plăti scump
1
0
Pai și banii unde sunt ma?
1
2
Niste gunoaie umane, ea si acolitii. Sper sa i vedem la puscarie.
3
0
Niște gun0aie umane și ea și ac0liții. Sper sa i vedem la pușcărie1
3
0
Doar pentru UNA SUTA LEI.Incercati și vă veți convinge.Si chiar face c*rățenie la locul de munca nu lasă niciun spermatozoid sa evadeze
2
2
Machidoanca, tot machidoanca. Numai pe furat, de.. gena.
6
2
Sunt un analfabet, vai mama mea.
1
1
Oare se știe despre faptul ca femeia obișnuia sa falsifice semnăturile actorilor pe statele de plata și sa ia banii in numele lor?
9
0
Șerpăria din instituțiile publice o sa iasă, pana la urma! Dacă se apuca studenții de la OVIDIUS sa zică tot ce știu despre DANA VITCU, au belit-o mulți!
7
0
E bun milful le ia capul la procuroridna
1
0
Nuinteleg haratransdanapart si etcetera
1
0
Cine zice ce nu e de DNA nu știe ce vorbește.logic ca e de DNA pentru ca e vb doar de bani publici. Bani direcționați cu trafic de influența. RUSU STIEEEEEE
10
0
Pt cel care a comentat ca este o "adevărată doamna". Sunt printre cei păgubiti. Aștept de ani de zile sa primesc suma datorata. De fiecare data ni s-a comunicat ca nu au intrat banii de la Primarie pentru proiect si sa mai avem rabdare ca vom primi intr-o zi suma. Sper ca toți cei păgubiți sa iasă la iveala și sa facă plângeri penale contra ei. Dacă nu, la pușcărie cu toți țeparii
13
1
La cati bani a sifonat din primarie prin toate asociatiile și fundatiile alea încă de acum 5-6 ani sigur e competenta DNA
10
0
Fii-su nu e student in Danemarca ? Nu m Ar mira sa auzim ceva si de trafic de droguri. Ca de consumat….se stieeee
5
0
abe adara
3
1
a facut o carciuma langa teatru furand curent de la teatru desi legea interzice. e clar ca e protejata. s-a lipit de teatru și a degradat o sală importanta pentru teatru.
13
2
O adevarata doamna , in mod sigur nu a facut asa ceva , este prea fina si delicata sa comita asemenea fapte , cred ca domnul L.B. a vrut altceva de la dansa si nu a obtinut si de aici pana la o a reclama la DNA a fost doar un pas , pe care individul la si facut de altfel .
5
14
Ce competenta are dna pe chestia asta?
6
0
Are vreo legatura cu fostul consikier a lui mazare, Liviu tramundana?
17
0
ia stați așa! Păi individa asta a lucrat singură? Nu crede asta nici un pitic de grădiniță. Frate, nu! Nu plângere, nu prejudicii! Alteceva e important. CINE E IN SPATELE EI? CINE SUNT complicii? Asta da treabă de procurori DNA. Noi nu suntem din Constanța, suntem o trupă de teatru independent din București și știm ce măcel financiar a făcut pe aici. nu singură! E unul Bunduc, avocat cică, ăla e mafiotu. Și mai e o chestie. Banii noștri și ai altora...unde sunt?
15
1
Frumos, elegant. Member of the Clan. ESQ
6
0
Pe timpul lui Ceaushescu penala asta era saltata si turna tot ce stie pentru ca sa scape mai ieftin,sa nu creada nimeni ca politzisti si procurori de acum nu stiu cum sa o faca o ancheta,acum chiar este o lege care spune ca scapa mai ieftin cel prins daca toarna tot,dar nu se vrea sa fie deranjatzi capi mafiei politice si economice din judetz sau tzara,dasta si blonda asta ca si altzi mari hotzi din Romania se poate sa scape cu o pedeapsa ushoara si sa ramana cu bani furatzi mai ales aia publici caci daca privatzi se zbat pentru bani lor pe procurori care sunt avocatzi statului prin definitzie nu ii intereseaza de avutul statului decat prea putzin penyru ca ei nu risca nimic daca nu ishi fac treaba lafel ca si judecatori care dau decizii aiurea,tot liberi si speciali raman si uite asha a ajuns Statul Roman ca prostul satului de care rad totzi infractori din Romania.
17
0
Ce tara de kkt daca si o tuta sparta da tepe la primarie
13
1
Asta nu era partenera cu drogatul Popisteanu care isi vopseste parul?
12
1
Alături de ea și prin ea, grupul de la Univ Ovidius și facultatea de teatru si muzica, de arte, desigur cu șefii ei la vedere, au făcut averi din fondurile nerambursabile. Cu familiile lor cu tot, cu studentii care s-au lăsat fraieriti, țin scena de iarna si de vară, cu tot felul de gigele prin parcuri ori prin piețe publice. E groasa rau dacă aceasta blonda vorbeste! Se subțiază senatul de la univ.si multi se vor întoarce acasă cu dubele. Dar cine sa cerceteze?? Ia vedeți colaboratorii și distribuția peste tot!
22
0
Bai Cercopitec mooye moldo cocalares tzigoyna
1
16
Vad ca a evoluat. De la tepe date furnizorilor si angajatilor a trecut la sume mari.
16
0
Daca este cunoscuta ca tzepara, de ce mai participa la licitatiile primariei si de ce mai este libera? Cine o protejeaza?
24
1
Adara este iubita lui Sorin Colesniuc fostul director de la Muzeul de Istorie,iar în spatele asociației și a evenimentului pe care "el" îl organizează se afla tot Adara. Asociatia este SINE Qua Non. Se folosește de el ca să câștige niște bani.
24
2
Adara , iubito ce ti mai placea sa ti o trag la c.acaciosu !Tare iti placea !
15
1
E frumoasă
7
11
Doar 170.000???? A tras MILIOANE DIN PRIMĂRIE ȘI CJC. N -au ăștia timp nici să numere….oricum interesant că cineva mișcă aceasta poveste.
30
1
Ce sa ceri de la alogeni. Sunt pusi pe capatuiala. Ei nu au tara
25
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016