REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Adela Popescu face reclamă complexului rezidențial pe care Corneliu Scripcaru îl ridică în Olimp

Adela Popescu face reclamă complexului rezidențial pe care Corneliu Scripcaru îl ridică în Olimp

Replica API 14 februarie 2022 | 01:06 7862

Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan, și-au îndeplinit o dorință pe care o aveau de mai mult timp și și-au achiziționat un apartament în județul Constanța, într-una dintre cele mai așteptate locații din sudul litoralului. Este vorba despre Vogh Olimp, un imobil ce se află încă în construcție și pentru care Corneliu Cătălin Scripcaru investește o sumă colosală. De când a anunțat că și-a achiziționat casa mult visată pe malul mării, Adela Popescu pare să posteze din ce în ce mai des despre proiectul aflat în construcție, iar internauții au început să o bănuiască că a beneficiat de o mică bonificație doar pentru a face și puțină reclamă.

De la momentul achiziționării și până în prezent, vedeta a avut numeroase postări pe rețelele de socializare cu privire la achiziția sa, fanii ajungând la concluzia că Adela Popescu a beneficiat și de o reducere tocmai pentru a-i face reclamă complexului. ,,Și să mai facem puțină reclamă că de aia ne-au dat ăia reducere la apartament” sau ,,Cu siguranță că ai luat apartamentul mai ieftin doar ca să mai faci puțină reclamă”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Este adevărat faptul că a devenit un trend printre vedete să facă reclamă anumitor produse pentru a beneficia de reduceri sau chiar pentru a-și rotunji venituri și, se pare că, nici Adela Popescu nu face excepție.

Corneliu Cătălin Scripcaru, un important investitor imobiliar, are în plan edificarea mai multor complexuri hoteliere în stațiunile de la malul mării. Spre exemplu, în Olimp, omul de afaceri are în plan Vogh, un proiect reședințe de marcă operate în regim hotelier, Pharos Tower, dar și Galileo Olimp Resort & Residences. În Neptun, firma are în plan Lago și Solantis.

Citește și: Scripcaru ridică un turn cu 11 etaje, în Neptun!

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tzeapa si reclama mascata.replica,nu mai stergea,ca.mi bag la in g ta!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303