REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Adele, mai fericită ca niciodată! Artista a anunțat că se mărită

Adele, mai fericită ca niciodată! Artista a anunțat că se mărită

A.F. 13 august 2024 | 00:00 239

Adele (36 de ani) a confirmat că s-a logodit cu impresarul sportiv Rich Paul (42 de ani), după trei ani de relație. În timpul concertului ei din Munich Germania, vedeta britanică a glumit cu publicul, după ce un fan a ridicat o pancartă pe care scria: „Vrei să fii soția mea?”.

Adele, mai fericita ca niciodata! Artista a anuntat ca se maritaAdele și logodnicul ei, Rich Paul

„Nu pot să mă căsătoresc cu tine, pentru că deja mă mărit cu altcineva!”, a spus Adele, în timp ce le-a arătat fanilor inelul ei de logodnă. Cântăreața, care deține o avere de 220 de milioane de dolari, se iubește cu impresarul sportiv din 2021.


Cererea în căsătorie ar fi avut loc în secret, luna trecută, în orașul ei natal, Londra, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. Locația aleasă de Rich Paul nu este o coincidență, întrucât cuplul se pregătește să se mute în capitala Marii Britanii, după ce a locuit mai mulți ani în SUA.

Adele a fost căsătorită anterior cu antreprenorul american Simon Konecki (50 de ani), de care a divorțat în 2021. Cei doi au împreună un băiat, Angelo (11 ani).

Cum a slăbit Adele

Cântăreața a apărut pentru prima dată cu o siluetă mai subțire în toamna anului 2019. Ea a continuat să dea jos kilograme în timpul sărbătorilor, îngrijorându-i chiar pe unii fani, care i-au spus că a slăbit prea mult și prea repede.

„Știu că arăt foarte, foarte diferit de când m-ați văzut ultima dată", a glumit ea în timpul monologului din emisiunea Saturday Night Life. „Dar, de fapt, din cauza tuturor restricțiilor COVID și a interdicțiilor de călătorie, a trebuit să călătoresc ușor și am putut aduce doar jumătate din mine, iar aceasta este jumătatea pe care am ales-o."

Ea ar fi slăbit după ce a angajat un antrenor personal și a urmat dieta sirtfood, care a luat naștere în Marea Britanie și a fost dezvoltată de nutriționiștii Aidan Goggins și Glen Matten, care au publicat un ghid și o carte de rețete în 2016.

Regimul se concentrează pe sirtuine, sau pe proteinele din corpul tău care se specializează în sănătatea celulară și metabolism, printre altele. Sirtuinele pot fi găsite în alimente precum varza kale, uleiul de măsline extravirgin, hrișca, matcha, afinele și rucola. Surprizele dulci din meniu includ vinul roșu, cafeaua și ciocolata neagră, carnea însă nu este o sirtuină, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365