REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Adelina Pestrițu a confundat Laponia cu Polul Nord: Se afla acolo a treia oară, într-o excursie gratuită

Adelina Pestrițu a confundat Laponia cu Polul Nord: Se afla acolo a treia oară, într-o excursie gratuită

A.F. 3 ianuarie 2024 | 00:00 410

Scandal comic în showbiz! InfluenceriÈ›a Adelina PestriÈ›u a luat foc după ce a fost prinsă pe picior greÈ™it È™i taxată dur! Pe scurt, PestriÈ›u a confundat Laponia cu Polul Nord. AtenÈ›ie, însă, că acest lucru nu s-a întâmplat în timp ce stătea în faÈ›a unui ecran, ci în timp ce PestriÈ›u se afla în excursie gratuită în Laponia, a treia oară.

Adelina Pestritu a confundat Laponia cu Polul Nord: Se afla acolo a treia oara, intr-o excursie gratuitaAdelina Pestrițu

„Am văzut o influenceriță celebră care a venit anul acesta a treia oară consecutiv în Laponia È™i a scris că e miÈ™to la Polul Nord. Doar că de aici de unde suntem noi (È™i ea) È™i până la Polul Nord sunt cam 2700 km, adică mai mult decât de la BucureÈ™ti până la Londra.

Cam despre asta e vorba atunci când nu călătoreÈ™ti cu cine trebuie, îl cauÈ›i pe MoÈ™ Crăciun la Polul Nord, apoi È™tergi comentariul meu È™i îÈ›i modifici postarea originală”, a scris Răzvan Pascu, consultant în turism, pe o reÈ›ea de socializare.

Influencerița a reacționat virulent:

„Dragii mei, nu se putea termina anul fără ca eu să fiu admonestată în spaÈ›iul public pentru o greÈ™eală. Lucrurile stau aÈ™a: la o postare despre Laponia am spus că merg la Polul Nord, în aeroport m-am întâlnit cu un domn care deÈ›ine o agenÈ›ie de turism È™i am făcut o glumă, spunându-i că urmează să deschid È™i eu una È™i îi voi face concurență, apoi a început atacul”, a precizat Adelina PestriÈ›u, pe o reÈ›ea de socializare, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016