REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Adelina Pestrițu, adevărul despre numărul intervențiilor estetice: „De câte ori simt nevoia”

Adelina Pestrițu, adevărul despre numărul intervențiilor estetice: „De câte ori simt nevoia”

Valentina CAMARA 25 februarie 2023 | 00:00 706

Adelina Pestrițu este cunoscută publicului larg de pe vremea când forma un cuplu cu Liviu Vârciu, timp în care a trecut printr-o mulțime de transformări, atât profesionale, personale, cât și de imagine.

Adelina Pestritu, adevarul despre numarul interventiilor estetice: „De cate ori simt nevoia”

Astfel că nu de puține ori gurile rele au tot spus că vedeta a exagerat cu intervențiile estetice la care a recurs, fără a știi exact ce anume a schimbat bruneta.

Adelina Pestrițu, totul despre intervențiile estetice suferite

Acum, însă, cu cărțile pe masă, soția lui Virgil Șteblea a vorbit deschis despre schimbările pe care și le-a făcut în cabinetul medicului estetician.

Adelina Pestrițu spune că până acum a trecut doar prin două intervenții estetice, dar nu exclude posibilitatea de a se mai lăsa pe mâna specialistului.

De asemenea, ea spune că mai optează din când în când și pentru intervențiile mici de la nivelul buzelor ori pentru cele care îi acoperă semnele înaintării în vârstă.

”Asta sunt eu, cu defecte și calități, mă știți. Am două intervenții: augmentare mamară și rinoplastie, în cazul abdomenului nu am intervenit deloc. Nu pot să spun că am un număr de intervenții pe care mi-l doresc să-l bifez anual, ajung în cabinetul medicului estetician de câte ori simt nevoia. Da, am (nr, intervenție la buze), dar nu-mi place să exagerez, foarte rar intervin în privința lor, mai mult pe zona conturului”, a spus Adelina Pestrițu, pe pagina sa de Instagram.

Ulterior, ea a mărturisit că, deși acum este sinceră și asumată în ceea ce privește operațiile estetice, a fost o vreme când nu se simțea bine să vorbească public despre acest subiect.

Și pentru asta de vină ar fi societatea și mentalitatea celor care le pun la zid pe doamnele și domnișoarele care, fără să exagereze, ajung să își facă mici schimbări pentru a se simți bine în pielea lor.

”Am impresia că ne este frică să vorbim despre operațiile estetice. E 2023 și încă e gândirea asta. Eu nu aș mai vrea să fie gândirea asta, pentru că e important să ne simțim bine în pielea noastră, fie și în cazurile în care mai avem nevoie de o mică intervenție. Eu n-am fost deschisă de la început, mi se părea că fac ceva greșit, dar este decizia mea”, a mai adăugat vedeta, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VREA S-O AJUNGA DIN URMA PE BIANCA
0
0
arati fa ca o maimuta operata!ccoarda ai fost si vei ramine toata viata!
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303