REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° ConstanÈ›a Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° ConstanÈ›a Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Adelina Pestrițu și-a numărat tatuajele. Numărul lor este impresionant

Adelina Pestrițu și-a numărat tatuajele. Numărul lor este impresionant

A.F. 24 aprilie 2023 | 00:00 569

Activitatea din mediul online, dedicată proiectelor sale din domenii precum modă, frumuseÈ›e È™i stil de viață, a propulsat-o pe Adelina PestriÈ›u în rândul celor mai cunoscute persoane din social media. Bruneta iese în evidență atât datorită stilului său, la care lucrează intens, cât È™i a tatuajelor, care sunt vizibile în aproape toate materialele pe care le publică. A dezvăluit în sfârÈ™it care este numărul desenelor de pe corpul ei.

Adelina Pestritu si-a numarat tatuajele. Numarul lor este impresionant

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit pentru ego.ro, Adelina a spus care sunt trucurile sale de înfrumuseÈ›are, care sunt dietele la care apelează È™i ce operaÈ›ii estetice are. De asemenea, a vorbit È™i despre tatuajele pe care le are. Câte sunt È™i dacă are vreun regret legat de unul dintre ele, a povestit chiar ea.

Adelina Pestrițu, adevărul despre tatuajele sale

Tatuajele împart lumea în două: de o parte sunt cei care iubesc să-È™i imprime pe piele tot felul de desene care să le amintească despre trăiri È™i momente importante din viaÈ›a lor, de cealaltă parte sunt cei care niciodată nu s-ar tatua È™i îi critică aspru pe cei care fac asta.

Adelina PestriÈ›u este clar în prima „tabără”, deoarece a dat dovadă că este o mare iubitoare a tatuajelor – până acum a adunat 27 la număr. Nu le regretă, însă nu mi-aÅŸ mai face.

Adelina Pestritu si-a numarat tatuajele. Numarul lor este impresionant

„27. (n.r. de tatuaje) Nu le regret, dar nici nu mi-aÈ™ mai face. În acest punct sunt. Sunt mulÈ›umită cu mine. Poate că aÈ™ scoate unul dintre ele, care nu mi-a plăcut de la început. Nu are legătură cu ceva care m-a deranjat. Reprezintă sensul vieÈ›ii. AÈ™ vrea să îl elimin, pentru că nu îmi place nici poziÈ›ionarea, dar, aÈ™a cum È›i-am zis, nu mi-a plăcut de la început, mi-a dat un sentiment care m-a făcut să zic: «La ce îmi mai trebuia mie tatuajul acesta?». Dar, având 27, m-am obiÈ™nuit, oamenii mă È™tiu. Cred că n-ar fi o surpriză pentru cineva care să mă angajeze pentru un spot publicitar È™i să zică: «WOW, tu ai 27 de tatuaje!». Bună dimineaÈ›a, sunt pe Instagram toată ziua, le vedeÈ›i cap coadă!”, a mărturisit Adelina PestriÈ›u, potrivit ego.ro.

„Am doar două intervenÈ›ii: augmentare mamară È™i rinoplastie”

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Adelina PestriÈ›u este adepta operaÈ›iilor estetice. Recent, a vorbit despre asta È™i pe Instagram, în timpul unui dialog cu admiratorii ei de pe reÈ›elele sociale. NemulÈ›umită de mici „defecte”, ea a decis să apeleze la medicii esteticieni, pentru a se simÈ›i cât mai bine în pielea ei.

„Am doar două intervenÈ›ii: augmentare mamară È™i rinoplastie. Nu pot să spun că am un număr de intervenÈ›ii pe care mi-l doresc să-l bifez anual, ajung în cabinetul medicului estetician de câte ori simt că este nevoie. Da, am (n.r: intervenÈ›ie la buze), dar nu-mi place să exagerez, foarte rar intervin în privinÈ›a lor, mai mult pe zona conturului.

FrumuseÈ›ea este relativă. Unii te văd frumoasă, alÈ›ii te văd mai puÈ›in frumoasă, ca să nu zic urâtă. De fapt, este foarte important cum te simÈ›i tu în pielea ta. De-a lungul timpului am recurs la anumite ajutoare din partea doctorilor esteticieni pentru a corecta mici defecte, pe care eu le consideram defecte È™i pe care le vedeam eu, pentru că, apropo de ceea ce ziceam mai devreme, important este cum te simÈ›i tu în pielea ta. Am considerat că trebuie să fac anumite retuÈ™uri È™i le-am făcut. Da, am perioade în care mă simt frumoasă, foarte frumoasă sau mai puÈ›in frumoasă”, a spus ea, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar numara kilometri inghititi !!!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303