REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Adevărul despre viața dusă de Mazăre în Madagascar

Adevărul despre viața dusă de Mazăre în Madagascar

Replica API 25 mai 2019 | 00:00 727

Mama lui Radu Mazăre, Gabriela Victoria Mazăre, a făcut o dezvăluire incendiară despre pe care o ducea fiul său în Madagascar.

Într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, la Antena 3, Gabriela Mazăre a spus că fiul său traia în condiții austere, nicidecum în lux.

„Resortul de lux în care îşi petrecea Radu Mazăre vacanţele erau aşa: coliba în care dormeam era făcută din lemn de bambus din trei rânduri de beţe de bambus şi deasupra cu foi de palamier. Acolo aveai un pat, o chiuvetă şi asta e tot“, a afirmat mama lui Mazăre.

Mai mult, Gabriela Mazăre a dezvăluit că fiul său și-a făcut o grădină în Madagascar, cu semințe aduse, chiar de ea, din România.

„Lângă resortul în care locuia, a vrut neapărat să-şi facă o grădină de zarzavat. Am luat seminţe, i-am dus, i-am făcut răsaduri, l-am învăţat ce să facă”, a mai spus ea.

sursa: bugetul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate LEGIlLE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
1
0
Ce ai babo plangi pentru fiitu,ar fi bine sa stii ca magaru asta s-a crezut stapan peste un oras intreg sau poate a primit orasul Constanta mostenire de la tine si noi nu stim asta.
1
0
mazare, te iubim!
0
1
Regele Mihai si ea ala crestea si gaini. RUSINE
2
0
Banii sunt la mazarea batrana in pastrare pentru cand va iesi albatrosul din puscherie
3
0
asta merita puscarie pe viata .acum a trimiso pe masa sa planga la tv.bai da prosti ne mai crezi!cand furai milioane de coco erai ba imparat ba rege ba print.futuva in gura de hoti ,sa putreziti in parnaie bai clovnilor!
9
0
Si din cauza traiului asta greu din Madagascar a chemat fiul dumneavoastra politia Romana sa il aduca in tara,ar fi venit el si singur dar nu avea bani de bilet.
8
0
Bai sarmanul, ce-l mai compatimesc. O ducea mai rauca intro parnaie din Romania. Cred ca nu a mai suportat detentia si s-a predat. Bai voi sunteti prostii? Facea Fane niste orgii acolo de statea pisica-n coada. Basmele babei sunt vrajeli, ascultati la mine.
9
0
Seminte de mazare i-o fi adus ?
7
0
Cautati resortul pe booking si o sa vedeti exact cum arata colibele austere in care traia mazare, jigodia asta batrana chiar crede ca lumea mai pune botu la textele proletar comuniste pe care le debita ea cand i-o sugea secretarului de partid in birou?
9
0
Pentru a scapa de nomenkla....-seku...-comun..ti, veniti la VOT!!!
5
0
Pui de nomenklaturisti comunisti, securistoizi pe rit vechi. Cititi articolul cu istoria lui din Adevarul. O panarama care a primit, mult prea tarziu, mai putin decat ce merita. Verzele de paketari si alti descreierati votanti , ca sa nu mai vorbim de absentii convinsi ca "tot aia", au cadorisit pramatia cu ani de viata de star. Va face puscarie jumatate din anii aia si va ramane cu banii, cheltuiti sau nu inca. Tot pe minus iesim. Peste cateva ore eu ma duc la vot. Sper ca si voi.
12
0
facea antrenament ptr puscarie
9
0
bai ce mai sufera hotii astia,porcusor era gata sa crape i-i iesisera matele hotul de tigan de ferentari numit che mazarel gata sa crape si el dar fratii pe langa el le doresc o moarte chinuita si de graba
14
0
Stroe tu cand te duci???
14
0
Lasati doamna a duso Radu greu in Madagascar dar acum s-a intors acasa ce a fost mai greu a trecut acum inceoe distractia.
11
0
Sa vezi bai mazare m am intalnit cu dracu si mi a ca noi doi am fi prieteni da care prietenie nu stiu da in fine da cum dracu sa fiu o prieten a cu un individ care era sa omoare oamenii de foame etc nu dau detalii ca mie rusinea de rusinea ta sunt oameni care nu sunt lesinati dupa banii ca tine x y dar nici sa traim cu aer comprimat tuturor ne trebuiesc bani nu doar tie milionarule in viata e bine sa fi drept ce atata prietenie cu toti talharii du te invartindu te pe ce baza sa ma mandresc cu tine ca esti tu mereu bine imbracat Doamne fereste
7
1
Da Saracutul Poate nu iti aduci aminte ce atitudine avea Cit fura Si cum traiai in vila de la lac Sa va fie rusine Toti hotii Se imbolnavesc subit Cind sint prinsi Mi e scirba
19
0
Sint emotionata pina la lacrimi !---deja ma ia cu inima !---ce familie neobrazata dupa ce s-a inbogatit cu banii orasului cta
21
0
vai "saracul" ce prost traia el si cum isi cultiva el ceapa si ridichile singur .comunista asta de masa ne crede prosti?
24
0
in magagascar il futeau negrii in cur.si aici o sa fie futut in cur sper,
16
0
Minciuni ale unei familii ai carei membri au inceput ca turnatori si apoi au ajuns mari infractori si memembri psd. M....psd.
28
0
Toti golanii, toti penalii care-au devalizat tara si ne-au furat pe noi toti; mazare, ghita, udrea, bica, nicolae popa de la FNI..etc..etc. ajung la HAZNAUA 3 a turnatorului voiculescu, RTv, guita tv, telegraf si REPLICA de fata! Astia toti vor sa intoarca realitatea pe dos! SHEET!
28
2
Induisator! Saracu, de ce nu a venit in Romania sa traiasca mai bine?
23
1
Vai, ce emotionant, cat de muncitor era acest gunoi si noi constantenii n-am stiut sa-l apreciem. El, care cred ca nu avea nici o treaba cu spatiile verzi si florile din oras acum isi facea gradina in Madagascar. A tinut orasul asta in stagnare timp de 12 ani cat a fost primar si continua stagnarea si acum cu discipolii lui care au ramas in Primarie. Ce investitor deosebit a adus in orasul nostru acest mascarici in afara de circ si dughene?
30
0
Ar trebui sa i se ridice o statuie... Asta e articol de postat?
20
2
Saracul, nu avea dupa ce bea apa.
25
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016