REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Adevărul despre viața intimă a Danielei Crudu. N-a mai avut o relație serioasă de ani

Adevărul despre viața intimă a Danielei Crudu. N-a mai avut o relație serioasă de ani

Replica API 18 martie 2019 | 00:00 538

Daniela Crudu

Daniela Crudu a făcut mărturisiri despre viața sa personală. Focoasa brunetă a dezvăluit că nu a mai avut o relație serioasă de patru ani. Invitată la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, Daniela Crudu s-a confesat. Vedeta a afirmat că și-ar dori să iabă o relație amoroasă serioasă, însă acest lucru este dificil. „Aştept să mai am şi eu o relaţie serioasă. De patru ani nu am mai avut. Fac 30 de ani. Poate găsesc un om open mind, nu încuiat. Să ne distrăm împreună. E greu pentru oricine să ţină pasul cu mine”, a declarat Daniela Crudu.

Vedeta a vorbit și despre intervențiile estetice pe care le are. De-a lungul anilor, Daniela Crudu și-a făcut numeroase operații estetice. De curând, în mare secret, Daniela Crudu a mers la o clinică de lux din nordul Capitalei, unde era programată să își facă liposculptură, o intervenție pentru evidențierea și modelarea taliei.

„Sunt bine în pielea mea, foarte mulţumită. Mulţumesc lui Dumnezeu, adică domnului doctor. Nu există femei urâte, doar că n-au bani să se opereze. Am doctorii mei care se ocupă de mine de 10 ani. Am avut silicoane care m-au ţinut 12 ani. Acum le-am schimbat, pentru că am vrut mai mari. Sunt foarte mulţumită. Acum mi-am subţiat talia. De ce nu, dacă se poate şi mai bine? Este o nouă operaţie, liposculptură. Înainte nu aveam talie de clepsidră. Şi înainte era bine, dar dacă se poate şi mai bine? Sunt fericită. La faţă mi-am făcut cu fire. Tot ce apare nou, eu încerc. Sunt cobai. Sunt nişte fire care se pun în faţă şi îţi trag faţa. Botox. Am de toate. Acum, eu le-am făcut pe toate, dar vorba lui mama, să vedem cum arăt peste 10 ani, că acum arăt bine. Am şi lentile. Aş vrea să-mi lungesc şi picioarele, există o tehnică în Rusia. Glumesc, nu o să fac aşa ceva, Doamne fereşte. Şi nici în fund nu îmi pun nimic, că am de la Mama Natură. Mai am acid şi botox în frunte. La clinică merg ca la mine acasă. Am plătit toate operaţiile, nu am făcut barter. Dacă dai din suflet, merge bine. Investesc în mine”, a explicat bruneta.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ea nu e open mind e open legs.
8
0
Hai la prostituateee avem prostituateee cine mai doreste? cine mai serveste? Avem de orice nivel incepand cu parvenitele din guvern si terminand cu bagajele de televiziune care mai de care...de la Delia la Crudu la Dancila si Carmen Dan suntem tara de bostan
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510