REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo are șanse minime de supraviețuire

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo are șanse minime de supraviețuire

Replica API 27 februarie 2021 | 00:00 1914

Adi Bărar a fost internat de urgență la Terapie Intensivă, după ce starea lui de sănătate s-a degradat considerabil. Medicii sunt sceptici cu privire la șansele sale de supraviețuire, fondatorul trupei Cargo având serioase probleme de sănătate, scrie spynews.ro

Adi Bărar a fost internat de urgență la Terapie Intensivă, după ce fusese, inițial, internat cu o stare de sănătate degradată. Medicii au decis intubarea lui, însă nu îi dau mari șanse de supraviețuire acestuia.

Adi Bărar a ajuns în stare critică la Terapie Intensivă

Fondatorul trupei Cargo s-a infectat cu noul coronavirus, diagnosticul fiind pus în urmă cu două zile, când i s-a efectuat testul de depistare a infecției. Organismul său este unul foarte slăbit, cu atât mai mult cu cât artistul mai are și alte comorbidități, printre care și ciroză hepatică, boli care îi pun sănătatea în pericol.

„Artistul Adi Barar a fost internat in data de 23 feb 2021, acum două zile, venind prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă. El a fost depistat cu COVID. Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol”, a declarat Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Cei care au făcut anunțul trist au fost chiar membri trupei Cargo. Mesajul postat de aceștia pe rețelele de socializare i-a întristat pe fani, mai ales că nu se știe cât de mult va rezista organismul fragil al lui Adi Bărar în fața infecției nemiloase.

„Azi, ziua de joi îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie facută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!”, au transmis cei de la Cargo, pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O, Doamne..... Multa sanatate Adi Barar! Putere, Credinta, Rezistenta!
8
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677