REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Adina Buzatu face precizări clare despre tendințele vestimentare de Crăciun

Adina Buzatu face precizări clare despre tendințele vestimentare de Crăciun

Victor ROTARU 25 decembrie 2022 | 00:00 269

Puțin a mai rămas până la sărbătoarea Crăciunului, iar importantul eveniment trebuie celebrat în mare stil, cum se cuvine. Fie că petrecăreții aleg să rămână acasă de Crăciun, să meargă la munte sau la restaurant, mentorul vestimentar al vedetelor recomandă ținute potrivite pentru orice context social. Sfatul primordial pe care Adina Buzatu îl emite este ca hainele să fie confortabile, lejere, dar armonizate elegant.

Prin urmare, cei ce aleg să ia masa acasă alături de familie sunt îndrumați să nu își descalțe musafirii, ba mai mult, papucii ar trebui să lipsească din peisaj complet. Ținuta ar trebui compusă ca pentru o ieșire de anvergură, că doar este Crăciun, nu o zi obișnuită. Vedetele anului sunt piesele vestimentare supradimensionate, articole ce ar trebui alese și combinate cu grijă pentru un efect vizual scontat.

„Dragilor, confortabil, lejer, dar elegant. E o sărbătoare creștină, e o sărbătoare a bunătății, a iubirii. Stăm acasă cu cei apropiați și atunci ne îmbrăcăm frumos. Respectăm, mai ales pentru cei care merg la biserică, pentru că nici să mergi la biserică așa oricum îmbrăcat, unde e ținuta aia de duminică, de se zicea înainte? Ce vă sugerez eu? În funcție de locul unde faceți, vă doriți roșu, nu recomand neapărat, dar e o variantă. Sunt persoane care spun că de Crăciun purtăm roșu…” a declarat Adina Buzatu

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166