REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Adina Ghervase, șoferița beată care a ucis patru muncitori, plasată în arest la domiciliu

Adina Ghervase, șoferița beată care a ucis patru muncitori, plasată în arest la domiciliu

Mariana MURAT 13 decembrie 2023 | 12:51 1257

Curtea de Apel Iași a luat o hotărâre surprinzătoare,  Adina Ghervase, șoferița beată care a ucis patru muncitori la Iași, a fost plasată în arest la domiciliu.

Adina Ghervase, soferita beata care a ucis patru muncitori, plasata in arest la domiciliu Adina Ghervase

În iulie 2022, Adina Ghervase a urcat beată la volan și a spulberat un grup de muncitori din Iași. Patru dintre ei au murit și alți trei au fost răniți. Adina Ghervase, conducătoarea auto care a distrus viețile mai multor familii, se afla în penitenciarul pentru femei din Bacău. Din luna iunie a anului trecut, aceasta era în arest preventiv.

Acum, magistrații au decis să renunțe la arestul preventiv în cazul femeii, iar aceasta a fost plastă în arest la domiciliu. La începutul acestei săptămâni, a fost transferată în casa părintească.

"S-a dispus în mod definitiv înlocuirea măsurii arestării preventive, cu arestul la domiciliu. Arestul la domiciliu este o măsură privativă de libertate, la fel ca restul, care se execută în centrul de detenţie", potrivit Curții de Apel Iaşi.

Având în vedere incidentul tragic, decizia magistraților a generat o puternică revoltă în rândul familiilor îndurerate.

"Este de neacceptat ca o persoană care a omorât patru oameni și a rănit alți trei să ajungă să-și petreacă sărbătorile care urmează în familie, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic", a declarat Beatrice Duca, soția unuia dintre bărbaţii decedaţi.

"Am rămas şocată. Nu-mi vine să cred că o să stea acasă. Nu-i corect! Noi o să mergem la el la cimitir, în loc să mergem la el acasă ca să petrecem alături de el", a spus Lenuţa Şutacu, fiica unui alt angajat decedat, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce dreptate fac judecătorii s-au pus în locul nostru fratele meu a murit la Botoșani firma autotehnorom suceava pe 11iunie 2022 accident de muncă de circulație ce dreptate ne face șoferul se plimba noi suferim avem acte care dovedesc de la itm, iml Botoșani sfărâmat 99% nu este corect procesele merg foarte încet noua cine ne face dreptate, cine ne vede durerea,suferință ajutați-ne sa facem dreptate vinovații sa-si ispășească pedepsele nu sa se posteze pe rețelele sociale mulțumesc
0
0
EU am spus demult ca cu asha justitzie romani vor ajunge sa ishi faca singuri dreptate.
0
0
Asta a cui amanta mai este? După gratii nu poate sta? Cei patru muncitori, stau în pământ, 4 familii distruse pe viata, iar amanta asta nu poate, nu ii priește pușcăria. Justiție de rahat.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510