REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Adina Postelnicu, despre relația cu tatăl fetiței sale: „Are voie patru neveste că e musulman”

Adina Postelnicu, despre relația cu tatăl fetiței sale: „Are voie patru neveste că e musulman”

A.F. 6 mai 2023 | 00:00 369

Adina Postelnicu și Glance sunt împreună de 10 ani și sunt părinții unei fetițe în vârstă de 4 ani. Artista a mărturisit că iubitul ei este musulman și poate avea 4 soții, iar ea nu este deranjată dacă ar mai apărea altă femeie în viața lui.

Adina Postelnicu, despre relatia cu tatal fetitei sale: „Are voie patru neveste ca e musulman”Adina Postelnicu și Glance

Între Adina Postelnicu și Glance este o diferență de vârstă de 11 ani, însă asta nu a fost niciodată o problemă pentru ei. Cântăreața a declarat că partenerul ei este musulman și are dreptul de a avea mai multe soții.

Spre surprinderea tuturor, Adina de la Heaven nu este deloc geloasă și nu ar fi deranjată dacă ar mai apărea și alte femei în viața lui Glance. Ea spune că așa ar scăpa de cheltuielile pentru menajeră și bonă.

„Dacă vrea una cu sânii mari, poate să-și aducă că el are voie patru neveste că e musulman! Eu sunt de acord că tot am nevoie de o menajeră, mai am nevoie și de un baby-sitter.

Următoarele trei neveste pe care poate să și le ia, mă vor scuti să plătesc alți bani pentru doamnele care vin să mă ajute la curățenie, la una alta.

Pentru că, nu uitați că, prima nevastă, la arabi, e prima! Le comandă pe celelalte, dacă nu știați! Deci, clar nu sunt împotrivă, să și le ia pe alea cu sânii foarte mari!”, a declarat solista, pentru Click!.

Adina Postelnicu, despre relatia cu tatal fetitei sale: „Are voie patru neveste ca e musulman”

Adina Postelnicu și Glance nu sunt căsătoriți, însă artista se consideră prima soție a acestuia în cazul în care el va mai dori să trăiască și cu alte femei. Adina de la Heaven a spus și de ce ea și Glance nu au ales să se căsătorească și asta pentru că artista nu crede în instituția căsătoriei.

„Dacă un bărbat vrea să facă ceva, o face și cu tine de mână. A fost înțelegerea noastră de la început. Când nu mai simțim, ne spunem „la revedere”. Ăsta e și motivul pentru care nu ne-am căsătorit până acum. Nu cred în această instituție a căsătoriei. Un act nu te ține și atunci e mai important respectul”, spunea Adina în urmă cu câțiva ani.

„Glance este un bărbat matur și un tată foarte bun”

Adina a făcut declarații emoționante de bărbatul care i-a dăruit o fetiță superbă. „La început lumea a fost sceptică în privința relației noastre, dar iată că au trecut 10 ani și încă suntem împreună.

Adina Postelnicu, despre relatia cu tatal fetitei sale: „Are voie patru neveste ca e musulman”

În primă fază am fost nițel speriată, mă gândeam că poate-i plac cluburile și viața de noapte. Cu timpul am descoperit că avem aceleași hobby-uri, ne place să ne plimbăm, mergem în vacanță doar noi doi, fără gașcă.

Muzica ne-a legat foarte tare, mai ales că sunt și managera lui. Țin minte că primul featuring cu el l-am avut când avea 18 ani și nu prea l-am băgat în seamă.

Totul a venit natural. El ieșise dintr-o relație, eu din alta. Am început să vorbim și s-a legat o prietenie frumoasă, ne plângeam unul altuia, așa a început povestea noastră. La vreun an ne-am dat seama că ne îndrăgostiserăm unul de altul”, declara Adina pentru Unica.

„În ciuda faptului că există o diferența de vârstă între noi, Glance este un bărbat matur și un tată foarte bun. Provenind și dintr-o altă religie lucrurile stau altfel, ei își doresc de tineri familie și copii, nu sunt genul să bată câmpii. Sunt foarte dedicați și asta mi-a plăcut cel mai mult”, a mai adăugat interpreta pentru sursa citată, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768