REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Adolescenta de 16 ani, care și-a înjunghiat pedagogul, nu ar regreta fapta

Adolescenta de 16 ani, care și-a înjunghiat pedagogul, nu ar regreta fapta

Mariana MURAT 28 noiembrie 2023 | 15:37 1776

Informații șocante despre tânăra din Oradea, care și-a înjunghiat pedagogul. Ar fi declarat că nu regretă ceea ce a făcut. De asemenea, bărbatul are răni grave, iar pentru a le vindeca, va fi nevoie de tratament timp de mai mult de o lună.

Adolescenta de 16 ani,  care si-a injunghiat pedagogul, nu ar regreta faptaEleva care și-a înjunghiat profesorul, reținută

Un pedagog de la un internat din Oradea a trecut prin cel mai șocant moment al vieții sale, când a fost înjunghiat de o adolescentă. Au apărut informații controversate despre relația pe care și-ar fi dorit să o aibă cu ea, conform declarațiilor iubitului fetei. Însă, mai șocant de atât sunt presupusele declarații ale ei.


Adolescenta de 16 ani ar fi declarat, în fața anchetatorilor, că nu ar regreta faptul că și-ar fi înjunghiat pedagogul de la internat cu un cuțit cu o lamă de 21 de centimetri. Tânăra a fost reținută, în cele din urmă, și este acuzată de tentativă de omor, astfel că ar putea să primească o pedeapsă dură.

Bărbatul este rănit grav, motiv pentru care va avea nevoie de îngrijiri medicale de minim 40 de zile. După ce a fost înjunghiat, bărbatul a fost transportat la spital și a intrat imediat în operație, iar acum este în afara oricărui pericol. Viața lui a fost salvată de cei care au văzut incidentul din biroul său și au alertat medicii.

Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor din data de 28.11.2023 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata B.B.V., în vârstă de 16 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, faptă prev. şi ped. de art. 32 alin. 1 din C.pen. raportat la art.188 alin. 1 din C.pen, cu aplic. art.113, alin.2 din C.pen”, a transmis Parchetul Tribunalului Bihor.

Potrivit procurorilor, în data de 27.11.2023, în jurul orei 08.50, în timp ce afla în biroul directorului din cadrul Colegiului Tehnic „Traian Vuia”, situat în municipiul Oradea, judeţul Bihor, ”inculpata minoră B.B.V, în vârstă de 16 ani, elevă în clasa a X în cadrul Colegiului Tehnic „Traian Vuia”, pe fondul unor discuţii contradictorii legate de anumite conduite petrecute în internatul colegiului, în care minora era cazată, a scos un cuţit având lungimea totală de 34 cm, din care lama cu o lungime de 21 cm, pe care îl avea băgat în mâneca hainei de la mâna stângă, cu care l-a înjunghiat pe supraveghetorul de noapte al internatului, lovindu-l în zona spatelui, producându-i o plagă înjunghiată hemitorace stâng, hemopneumotorace stâng”, a transmis instanța.

Pedagogul i-ar fi făcut avansuri

Imediat după ce adolescenta de 16 ani a recurs la acest gest extrem, iubitul ei a făcut declarații controversate. Acesta a spus că totul a început de când bărbatul i-ar fi făcut avansuri fetei, iar ea ar fi refuzat. De asemenea, l-ar fi plătit să meargă să îi facă rău, pentru a o putea da afară din cămin, însă el ar fi refuzat, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi puștani gaozari! Dacă pedagogul i-ar fi făcut avansuri, trebuia sa îl reclame la momentul respectiv, nu sa bage cutitul în el când a prins-o cu bulangiul în toaletă.
1
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166