REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
22.9° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Adolescentul drogat care și-a ucis tatăl, un om de afaceri din Pitești, a fost reținut

Adolescentul drogat care și-a ucis tatăl, un om de afaceri din Pitești, a fost reținut

Mirela PASCAL 5 martie 2023 | 00:00 3534

Omul de afaceri Cornel Diaconescu a fost găsit mort vineri dimineață în locuința lui din Pitești. Pentru că pe corpul lui au fost găsite urme de violență, oamenii legii au deschis dosar penal pentru crimă. Principalul suspect era chiar fiul omului de afaceri, un adolescent de 16 ani. La audieri, fiul a recunoscut că și-a înjunghiat tatăl cu mai multe lovituri de cuțit după o ceartă aprinsă. După ce l-a înjunghiat, adolescentul aflat sub influența drogurilor a petrecut cu prietenii săi până când una dintre fostele soții ale afaceristului a venit cu polițiștii la ușa lui.

Adolescentul drogat care si-a ucis tatal, un om de afaceri din Pitesti, a fost retinut

Anchetatorii susţin că omul de afaceri ar mai fi trăit încă două zile după atac timp în care fiul său a petrecut în aceeaşi casă alături de prieteni. Crima a fost descoperită după ce adolescentul s-a scăpat la o discuție telefonică cu mama că ceva grav s-a întâmplat. Femeia a alertat Poliția și alături de oamenii legii a venit la locuința lui Cornel Diaconescu. Între tată și fiu erau permanent discuții legate de consumul de droguri, iar duminică acestea au degenerat. Atunci copilul a luat un cuțit și l-a înjunghiat de 22 de ori pe tatăl lui. Raportul medico legal confirmă că bărbatul nu a murit imediat și a mai agonizat câteva ore.

Adolescentul drogat care si-a ucis tatal, un om de afaceri din Pitesti, a fost retinut

„Din primele cercetări de la faţa locului rezultă că era decedat de mai multă vreme. Ultima oară când a fost văzut în viaţă, se pare că duminică. Prezenta multiple lovituri de cuţit”, a explicat procurorul Laurenţiu Palaghia. Cornel Diaconescu era proprietarul unei companii care se ocupă cu repararea echipamentelor de comunicații mobile, cu o cifră de afaceri de peste două milioane de lei și sedii în mai multe localități. Bărbatul era divorțat. Trăia într-o vilă cu două etaje, aflată la ieșirea din Pitești spre Bascov. Fiul său obișnuia să se drogheze. Chiar și când l-au găsit poliștii, acesta era drogat și le-a spus medicilor că a consumat etnobotanice.

Potrivit unor surse apropiate, oamenii legii au indicii că tânărul de 16 ani care și-a omorât tatăl, făcea parte dintr-un grup care se ocupa cu traficul de droguri. Acum, tânărul de 16 ani a ajuns pe mâna procurorilor după ce a fost la spitalul din Pitești, acolo unde proba drogurilor a iesit negativă. Anchetatorii vorbesc însă despre droguri care nu ies la teste, scrie presa centrală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum il cresti asa il ai. Ai curvarit la viata ta si te-a omorat in bataie propriul copil… Vroia si el sa curvareasca dar pe banii tai. Iti meriti soarta
1
0
asta este viitorul tarii , generatiile create de democratie
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712