REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
22° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Adrian Axinia: AUR nu o votează pe Ursula von der Leyen pentru încă un mandat de preşedinte al CE

Adrian Axinia: AUR nu o votează pe Ursula von der Leyen pentru încă un mandat de preşedinte al CE

Victor ROTARU 17 iulie 2024 | 00:00 134

Europarlamentarul AUR Adrian Axinia subliniază că reprezentanţii Alianţei pentru Unirea Românilor nu o vor vota pe Ursula von der Leyen pentru încă un mandat de preşedinte al Comisiei Europene.

Adrian Axinia: AUR nu o voteaza pe Ursula von der Leyen pentru inca un mandat de presedinte al CE

"Ursula von der Leyen aleargă la aceste ore după voturi pentru preşedinţia Comisiei Europene promiţând, surpriză: mai mult Green Deal. Întrebarea este cui? Răspunsul este simplu: nouă, tuturor, mai puţin grupului din care face parte şi AUR, grupul conservatorilor. Ursula le-a promis socialiştilor, PPE-ului şi verzilor că merge mai departe cu Green Deal şi politicile de gen. PSD, PNL, UDMR şi USR votează pentru! În paralel, PPE promite o nouă tranziţie verde mai prietenoasă cu economia. Altfel spus mai puţin Green Deal care să accepte chiar şi motoarele cu ardere internă, printre altele", a precizat Adrian Axinia, conform unui comunicat AUR.

Acesta îi reproşează Ursulei von der Leyen că, pentru a-şi asigura poziţia în fruntea Comisiei Europene, "promite imposibilul: mai mult Green Deal pentru a obţine voturi în Parlament şi mai puţin Green Deal" pentru industrie şi pentru cetăţeni.

"Promisiunile Ursulei şi ale populiştilor europeni se cam bat cap în cap. Nu poţi promite în acelaşi timp mai mult Green Deal pentru voturi în Parlament şi mai puţin Green Deal pentru industrie. De aceea, NO DEAL este răspunsul AUR şi ECR din Parlament pentru Ursula, iar despre noul Green Deal vom mai vedea", a declarat Adrian Axinia.

Parlamentul European rezultat în urma alegerilor europene din 6 - 9 iunie se reuneşte marţi în sesiune constitutivă, principalele puncte ale agendei fiind alegerea conducerii acestei instituţii şi supunerea la vot a propunerii ca Ursula von der Leyen să primească un nou mandat de preşedintă a Comisiei Europene.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016